10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1085966

EA Games The Sims 4 / PS4

EA Games The Sims 4 / PS4

Užijte si svou netradiční moc a ovládejte Simíky ve virtuálním světě, který není svázán žádnými pravidly. Popusťte uzdu své kreativitě a přizpůsobte si vzezření a unikátní povahu svých svěřenců, kterým můžete upravit účes, způsob oblékání, a dokonce i cíle, ke kterým se v průběhu svého života chtějí propracovat. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 299 Kč
Zboží od: MALL
1 299 Kč

Popis

Na co se těšit ?

O hře

  • Vytvoř si unikátní Simíky – Pracuj s rozličnými Simíky, včetně odlišného vzezření, osobnosti a nových emocí. Díky novému systému Create a Sim si snadno přizpůsobíš jejich těla, účesy, styly chůze a oblékání. Dej jejich životu smysl s životními cíli, které zaměstnají jejich mysl, tělo a srdce.
  • Postav perfektní domov – Postav a nadesignuj snadno domov pro své Simíky s novým Stavěcím módem, díky němuž se můžeš lépe soustředit na samotné pokoje. Dokonce budeš moci vytvořit i sklep nebo bazén!
  • Prozkoumej barevné světy – Cestuj napříč jednotlivými sousedstvími a objevuj rozličné aktivity, které můžeš dělat. Tví Simíci rovněž mohou navštívit nové komunity a rozšířit si svůj sociální kruh o nové přátele a kolegy, nebo si užít spoustu legrace se zbrusu novými předměty.
  • Hraj si se životem – Měj pod kontrolou zajímavé a zábavné momenty v životech svých Simíků, které mohou vzejít z jejich vztahů nebo třeba z kariéry. Tvá rozhodnutí ovlivní jejich životy od narození přes batolecí fázi až do dospělosti. Rozvíjej dovednosti svých Simíků a nech je věnovat se novým koníčkům.
  • Ovládání na míru – Hra byla přizpůsobena na míru konzolím, takže budeš moci snadno vše ovládat za pomocí ovladače.
the sims 4

Specifikace:

Doporučený věk
  • 12
Lokalizace:
  • angličtina
Trailer:

The Sims 4

Užitečné odkazy: