Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 715082003

Scruffs Thermal Box Bed hnědý vel. L

Scruffs Thermal Box Bed hnědý vel. L

33x

hodnoceno

92 %

spokojenost
Teplý pelech s termoizolační výplní pro psy v hnědé barvě je vyroben za použití celistvé konstrukce, která poskytuje lepší podporu a delší životnost. Vhodný také pro psy nemocné či psy trpící kloubními potížemi. Dostupný ve čtyřech velikostech. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 199 Kč
Prodává MALL
1 199 Kč

Recenze (0)

Miroslav S.
10.12.2019
Ověřený nákup
Pelíšek je na omak příjemný a pohodlný,použitá látka se všek ihned špiní a naše Labredorka ho hned druhý den bez obtíží potrhala,takže jsme zjistili že výplň není z pěny,ale z jakýchsi černých chlupů,kterých byl rázem plný obývák.Izolační vrstva je pouze všitý 1mm tlustý molitan potažený alobalem.Takže informace výrobce o výplni a kvalitě potahu je velice nepřesná až lživá.Za tyto peníze bych si představoval kvalitnější výrobek.
Marcela P.
25.8.2021
Ověřený nákup
Je to již 2. pelech - má vespodu podložku, která nepropouští teplo ani vlhkost. Maximální spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.6.2020
Heureka recenze
Velký, pohodlný pelíšek Měkký, příjemný pro pejska
Marek O.
10.3.2020
Ověřený nákup
kvalitní
Olga W.
9.12.2019
Ověřený nákup
hafan si uziva
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.4.2019
Ověřený nákup
Box je pre naseho psa velmi makky
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.10.2017
Ověřený nákup
sme nadmieru spokojní, očividne sa nášmu psovi v ňom páči
Andrej H.
5.6.2017
Ověřený nákup
Prijémný, mäkký odpudzujúci prach a špinu - psík ho má veľmi rád. Držý tvar. Určite odporúčam
Květoslav S.
25.11.2016
Ověřený nákup
mám to pro labradora jeto fenka a je spokojená s výrobkem doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2015
Ověřený nákup
Zatím je vše OK, pejsek si na nový pelíšek již zvykl. Box nebyl praný, uvidíme, jak to po vyprání bude vypadat.
Vladimíra B.
17.12.2015
Ověřený nákup
Jedinečný pelíšek! Koupili jsme labradorskému retrívrovi a nesleze z něj, musel se dělit s kočičkou, která se mu do něj cpala,tak jsme koupili ještě jeden stejný menší a nemůžeme dostat zvířátka na procházku :-). Ano, pelíšek sice šustí, ale není to nic výrazného a rušivého, našim zvířátkům to nevadí, je měkký, teplý a krásně propracovaný.Výborná volba.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2015
Ověřený nákup
Tento pelisek pro nasi seniorku cau cau je perfektni a na jeji problemy s klouby pusobi jako balzam.Zahojily se ji otlaky na loktech a od te doby co ho ma nelehava u nas v posteli.Velmi DOPORUCUJI I.K. brno
Jaroslava H.
31.3.2015
Ověřený nákup
Pelíšek je krásný, teplý a můj pejsek, který je starší a nemocný by si v něm velmi rád pohověl. Bohužel mu ale vadí, že když se pohne, tak pelíšek šustí, což by vadilo asi i mě, jako jeho paničce. Je to velká škoda. Dávám svému čtyřnohému miláčkovi do pelíšku ještě deky, abych utlumila alespoň trochu nepříjemné šustění. Jinak je pelíšek pěkně ušitý, ale šustivé zvuky by asi vadily každému zvířátku. Je to velká škoda. Jaroslava Hrubá
Marta R.
10.3.2015
Ověřený nákup
Pěkný pelech, velikost vyhovuje, dobře drží tvar, příjemný materiál. Jsme spokojeni. Již jsme koupili tento pelech podruhé, abychom ho nemuseli přenášet, měli jsme i jiné pelechy, ale tento je pro našeho psa nejoblíbenější, příjemný materiál, měkké dno, ale i po půlroce dobře drží tvar.