SENCOR SRC 170 OR

SENCOR SRC 170 OR

Radiobudík Sencor SRC 170 GN3cm displejem, teploměrem a kalendářem. Možnost nastavení buzení rádiem, nebo zvukovým signálem. Celý popis
599 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
478 Kč
-20%
Od prodejce MALL

Skladem poslední 1 kus

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 531891

Recenze (0)

Andrea Š.
6.2.2021
Ověřený nákup
Ubírám hvězdičku jen za problematičtejší nastavení. Jinak s funkcemi a desingem jsem spokojená.
Pavlína J.
3.1.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost,příznivá cena.Doporučuji
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.12.2020
Heureka recenze
Osvětlení v noci se dá ztlumit tak, že neruší.
Jitka K.
23.3.2020
Ověřený nákup
Stabilní budík hezkého designu, bohužel jeho ovládání není moc jasné (tlačítka nejsou nazvaná např. time, hour, min), takže na to člověk musí přijít..
bylo by fajn, kdyby šla "svítivost" ztlumit ještě více
moc velká čísla
Lenka Č.
18.3.2020
Ověřený nákup
super, krásně hraje i vypadá...
Lenka T.
26.2.2020
Ověřený nákup
Jednoduche ovladanie, nic zbytocne.. cas, budik, radio. Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.10.2019
Heureka recenze
kvalita
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.10.2016
Ověřený nákup
super zatím vše ok
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.7.2016
Ověřený nákup
Veľmi dobre viditelný displej, jednoduché nastavenie času a dátumu. Len som podľa návodu stále neprišiel nato ako nastaviť budik:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.2.2016
Ověřený nákup
maximální spokojenost
Václav K.
26.11.2015
Ověřený nákup
Koupil jsem už druhý. Jsem spokojený- velký displej, ovládání které mi vyhovuje.....ovšem návod na obsluhu není právě předností tohoto budíku.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.7.2014
Ověřený nákup
Splnil očakávania, chýba tlmenie jasu displaya
Michal E.
3.12.2013
Ověřený nákup
skvelí
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.7.2013
Ověřený nákup
Spokojnosť+ design+ nastavenie jasu+ dva budíky+ časovač vypnutia
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.2.2013
Ověřený nákup
S výrobkem jsem vcelku spokojen. Klady: - 3 úrovně podsvícení, nejnižší by mohla svítit ještě o malinko méně, ale v noci to neruší. Spíš je to asi dáno tím, že číslice jsou opravdu velké. - 2 budíky s nastavením, kdy mají být aktivní (Po-Pá, Po-So, So+Ne, Po-Ne) - zabere opravdu málo místa a vypadá hezky. Zápory: - dost hlasité trafo. Mám rád v noci naprostý klid, tady lehounce slyším tichý brum. Nicméně dá se na to zvyknout, po čase to člověk přestane vnímat. - především katastrofální návod (nejen český, ten je prakticky doslovně přeložen z originálu). Logika ovládání je až na vyjímky vcelku dobrá, ale trvalo mi, než jsem ji pochopil. Návod rozhodně nepomůže. - vzhledem k tomu, že se vše nastavuje digitálně, nelze nastavit hodně nízkou hlasitost rádia (nastavuje se pouze krokově). Mě stačí opravdu jen velice tichý zvuk na probuzení, takhle i na nejnižší hlasitost probudí rádio i manželku, pokud vstávám dřív než ona (naštěstí je to skoro vždy obráceně).