GoGEN ORBEE BPS 340 + Bluetooth reproduktor ZDARMA!

GoGEN ORBEE BPS 340 + Bluetooth reproduktor ZDARMA!

Dárek
AKCE: Získejte dodatečnou slevu 10 % z uvedené ceny produktu po zadání kódu BTUAUDIO10 v košíku (platí od 20. 9. do 10. 10. 2021 nebo do vyprodání zásob)!
Můžete si ho vzít s sebou ven nebo si s ním užívat zábavu doma – přenosný Bluetooth 5.0 reproduktor GoGEN ORBEE BPS 340 se díky madlu snadno přenáší a je odolný stříkající vodě dle normy IPX5. Krásně vyladěným a silným zvukem hraje až 15 h na jediné nabití. Má AUX In, microSD slot, USB i FM tuner.
Celý popis
Zdarma Dárek v hodnotě 499 Kč
GoGEN BS 034 přenosný reproduktor, modrá
2 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 990 Kč
-33%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2651523

Recenze (0)

Jiří H.
18.5.2021
Ověřený nákup
Maximální spokojenost, dlouhá výdrž baterie, super zvuk
Zdeněk V.
28.7.2021
Ověřený nákup
Vše funguje OK.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.7.2021
Heureka recenze
za tu cenu, neuvěřitelný výkon a kvalita produkce, naprostá spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.8.2021
Ověřený nákup
strasne ovladanie hlavne radia, bez displaya nikto netusi co je naladne, alebo zapnute, ani ten hudobmy vylon nie je bohvieco. Pri prepnuti na radio si nepamata hlasitost. Bez DO to je prilis velka powerbanka. Chcel som to vratit ale uz som to nestihol.
Dominik v.
22.8.2021
Ověřený nákup
vpohode zatie peniaze chyba putko na chrbat zvuk silny vydrz baterie super prehravanie super radio akotak zalezi podla signalu mohli byt ine tlacitka na ovladanie hlasitost prepinanie skladieb mohol byt odolny
Simona O.
23.5.2021
Ověřený nákup
Boží reproduktor 🙂🙃
Igor K.
11.5.2021
Ověřený nákup
na paradu
Kateřina H.
29.4.2021
Ověřený nákup
Skvělá hlasitost i výdrž jsem nad miru spokojená.
Žádné jsem nenašla
Michal J.
24.3.2021
Ověřený nákup
Krásny zvuk, rádio bez problémov funguje aj bez pridaného kábla.
Jana H.
9.3.2021
Ověřený nákup
Rekla bych takovy multifunkcni reproduktor. Splnil ma ocekavani a baterie vydrzi opravdu dlouho. Je super, ze to ma i radio a USB. Vykon reproduktoru taky slusnej.
Ivan K.
17.2.2021
Ověřený nákup
Výborný výrobok,dobrá reprodukcia,jednoduché menu,výdrž batérie slušná
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.2.2021
Heureka recenze
Mnohostranné využití