Hyundai RTCC 513 RIP (Nut)

Hyundai RTCC 513 RIP (Nut)

Retro gramofon s CD Hyundai RTCC 513 RIP s analogovým AM/FM tunerem, CD a kazetovou mechanikou. Přehrává MP3, WMA, rychlosti přehrávání 33, 45, 78, USB a AUX vstup, funkce ripování na USB paměť. Celý popis
4 499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 454312

Recenze (0)

Ladislav M.
11.1.2021
Ověřený nákup
Cena vykon super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.8.2020
Ověřený nákup
Splnilo očekávání. Zatím funguje. Zvuk je slabý, ale s tím se počítalo.
Ľubica Š.
19.2.2020
Ověřený nákup
Pekný dizajn
Miroslav H.
10.1.2020
Ověřený nákup
Dobrý je natáčení z desky do MP3, ale celá strana jako jedna stopa, čili pak upravit v pc. Na displeji nesvítí první písmeno zleva, tak je to jak na starých digitálkách, ale kvůli tomu se zpět do obchodu nepoženu. Jinak zatím dobrý.
Ondřej B.
5.1.2020
Ověřený nákup
Prozatím naprostá spokojenost, jen aby dlouho sloužil.
Autostop na konci desky
Přímý náhon talíře!
Skvěle vypadá
Stále svítí modré podsvícení displeje, ale to se píše v hodně recenzích, takže s tím jsem do toho šel.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.9.2019
Ověřený nákup
S retrorádiem jsem velice spokojená. Výhodou je, že má gramofon, CD i kazetový magnetofon. Velice se mi líbí vzhled. Zatím funguje perfektně. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2018
Ověřený nákup
S výrobkom som spokojná aj vzhľadovo sa mi páči a nevadí mi ani modré "podsvietenie".
Věra F.
7.12.2017
Ověřený nákup
Jednalo se o dárek pro maminku, která je s přístrojem naprosto spokojená. Vše zatím funguje bez problémů, zvuk je čistý, ovládání přístroje jednoduché.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.9.2017
Ověřený nákup
Splnil očakávanie
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.3.2017
Ověřený nákup
Výrobok je veľmi dobrý, variabilný s čistým a silným hlasom. Odporúčam
Lenka S.
25.1.2017
Ověřený nákup
s výrobkem jsme nadmíru spokojeni, vše funguje, kvalita zvuku OK, můžeme doporučit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2016
Ověřený nákup
Výrobok je plne funkčný a spĺňa moje požiadavky. jediná výhrada je už v recenziach spomínané modré podsvietenie.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.6.2016
Ověřený nákup
Funguje skvěle a je ozdobou bytu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.3.2016
Ověřený nákup
Jsem nadšená. Připomíná to staré výrobky mého mládí, spojuje čtyři funkce, LP desky mám, kazety takyy DVD taky, rádio hraje a vypadá bezvadně. Díky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2016
Ověřený nákup
PLUSY: + prehráva všetko v jednom (LP, CD, MC, aj mp3 cez USB) + vstavané reproduktory úplne postačujú na domáce prehrávanie + pekný design + na konci prehrávania sa rameno LP vráti do pôvodnej polohy MÍNUSY: - modro podsvietený display (absolútne neladí k retro designu) - vyhotovenie je skôr priemerné (niektoré časti zle lepené a namaľované, časti z umelej hmoty) - neviem ako budem riešiť prípadnú výmenu ihly na LP prehrávači Ak by som mal zhodnotiť pomer cena/výkon tak je to tak som spokojný na 75%