Mindok Carcassonne: Základní hra

Mindok Carcassonne: Základní hra

Akce
Jihofrancouzské město Carcassonne je pověstné svým jedinečným opevněním, které se vyvíjelo od římských dob až po časy rytířů. Hráči se vydávají se svou družinou na cesty a louky, do měst a klášterů, aby hledali štěstí kolem Carcassonne. Celý popis
599 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
529 Kč
Doprava zdarma
Platí do 7.11.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 494174

Recenze (0)

monika v.
15.12.2020
Ověřený nákup
Výborná hra i pro menší hráče, lze jednoduše upravit pravidla pro různé věkové katagorie. Vřele doporučujeme :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2021
Ověřený nákup
rychlo omrzi ale pokial ju hraju viaceri tak je to celkom zabava
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.1.2021
Ověřený nákup
Vše super
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.1.2021
Ověřený nákup
Skvela zabava pre celu rodinu
Tomas K.
5.1.2021
Ověřený nákup
Skvelá hra pre celú rodinu. Nás úplne dostala..
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2021
Ověřený nákup
Hra je dosti zajímavá a hlavně pestrá, pokaždé je jiná. Carcassone je prostě klasika.
Alena Š.
28.12.2020
Ověřený nákup
Mě se hra líbí, ale s dětmi jsme ještě nehráli, tak uvidíme jestli bude mit úspěch i u nich:-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.10.2020
Heureka recenze
Klasika
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.10.2020
Ověřený nákup
Proste klasika, vyborna hra aj pre mladsie deti, moj 5 rocny syn to velmi rad hra.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2020
Heureka recenze
Pěkná hra pro rodinu i dvojici. Lze dokoupit mnoho rozšíření. Kvalitní povrch karet.
Různá rozšíření a nové sety hry nemají stejnou povrchovou úpravu ani odstíny barev, trochu to ruší dojem. Ale jinak ok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.5.2020
Heureka recenze
Skvělá hra pro rodinu a nebo jen pro dva Mini rozšíření s řekou se určitě vyplatí lépe než základní Carcasonne Moc hezké zpracování
Kateřina K.
7.5.2020
Ověřený nákup
Parádní hra na zabavení času. Příjemná a zábavná. Moc hezké designové zpracování. Dokoupila jsem i hned rozšíření, přišlo mi, že v základní hře není tolik kartiček na delší hraní pro více lidí :-)
Hezké zpracování
příjemné na zabavení času
Ján P.
18.4.2020
Ověřený nákup
Najlepsia hra z poslednych cca 10, ktore sme kupili. Este lepsia strategia ako Catan.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.3.2020
Heureka recenze
Hra pro celou rodinu.
Martin L.
31.1.2020
Ověřený nákup
Hra je to dobra, aj balenie je dobre. Ina verzia hry vam pre carcassonne nebude chybat.