Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 555070

Hecht elektrická sekačka 1638 R

Hecht elektrická sekačka 1638 R

126x

hodnoceno

92 %

spokojenost

7x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Elektrická sekačka 1638 R bez pojezdu s motorem s vysokým kroutícím momentem „Turbo motor“ o příkonu 1600 W. Výška sečení se nastavuje centrálně.a to v rozmezí 2,5–6,5 cm. Sekačka je provedena v plastovém šasi a je vhodá pro plochy o velikosti 700 m2. Celý popis
3 490 Kč
Prodává MALL
3 490 Kč
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Roman Š.
10.2.2022
Ověřený nákup
Výborný výrobek
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.8.2020
Ověřený nákup
Dodávka rychlá a spolehlivá, sekačka snadno ovladatelná, rovněž snadná na čištění,
Bohuslava F.
10.8.2020
Ověřený nákup
- vyrobek dodan s tupym nozem - celoplastovy vyrobek z ne prilis pevnych platu - zatim jsme, pote co jsme nabrousili nuz, pouzili pouze 2x
Zdeňka Š.
6.8.2020
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2020
Heureka recenze
po prvním sekání spokojenost
žádná
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2020
Heureka recenze
zatím jedno použití, ale relativně tichý provoz, nastavitelná výška
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.7.2020
Ověřený nákup
Prozatím funguje jak má. Dobrý poměr cena/výkon. Do nerovného terénu by se hodila větší kolečka.
Aleš V.
22.6.2020
Ověřený nákup
Vše ok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.6.2020
Ověřený nákup
Dostačující výkon, jsem spokojený.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2020
Ověřený nákup
Zatial som s nou kosila len par krat, no velmi dobre kosi na nerovnom povrchu a zvladne aj velmi vysoku burinu 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2020
Ověřený nákup
Zatím jsem použil jednou a sekačka splnila očekávání.
Cena
Kvalita
Radim R.
9.6.2020
Ověřený nákup
Výkonný motor, seká dobře, je ale samy plast a tak nevím jak dlouho vydrží i když za ty peníze. Je to spíš menší sekačka, lehká.
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.6.2020
Heureka recenze
lehký na ovládání , snadno přenosný
uchycení madla v šasi je trochu fórové , nestabilní , kýve se , měkký koš
Josef P.
8.6.2020
Ověřený nákup
Dobrý.
Petr J.
2.6.2020
Ověřený nákup
1