Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 638896

Hecht elektrická sekačka 1803 S 5 in 1

Hecht elektrická sekačka 1803 S 5 in 1

32x

hodnoceno

82 %

spokojenost

3x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Rotační elektrická sekačka 1803 S 5 in 1 s kovovým šasi a TURBO motorem s příkonem 1800 W. Záběr nože je 46 cm s doporučenou plochou sekání 1200 m2. Sekačka nabízí možnost Edge cutting – pohodlného sečení podél plotů a zdí. Výška sekání se nastavuje centrálně. Mulčovací sada v ceně. Kuličková ložiska. Celý popis
7 490 Kč
Prodává MALL
7 490 Kč
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
30.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
16.11.2021
Ověřený nákup
Za mě doporučuji...bál jsem se rychlosti pojezdu po přečtení recenzích, ale pohoda (musel bych, být postižený ,abych nestíhal za ní chodit). Po rozbalení složeno do provozu cca 10min . Pohodová práce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.7.2020
Ověřený nákup
HECHT již raději NE! Při prvním sekání vypadla samovolně páka pojezdu a dostala se pod nůž (poškození páky a nože). Ze sekačky s pojezdem se stala těžká sekačka bez pojezdu. Reklamováno a Hecht reklamaci neuznal! Tato sekačka má jasnou konstrukční vadu (neukotvení páky pojezdu šrouby v madle) a opravdu je vhodné se jí obloukem vyhnout. Vypadnutí páky hrozí při každém sečení. Prostě někdo chtěl ušetřit na nesprávném místě! Čekám, jak se k tomu postaví MALL.cz, když prodává takovéto výrobky. Jinak se obrátím na Českou obchodní inspekci. Tento výrobek nekupovat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.7.2016
Ověřený nákup
Při čištění jde současně se zbytem trávy i vnitřní lak sekačky.Výkon hodnotíme velmi dobře.
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.5.2018
Ověřený nákup
Jsem spokojen a doporučuji
Lenka D.
19.5.2017
Ověřený nákup
Sekačka je pravda trošku těžší, ale na delší trávník jako dělaná. Pojezd Vám ji defacto veze sám, stačí jen řídit. Jsme velmi spokojeni. Navíc má kovové šasi oproti svým konkurentům, tak snad něco vydrží. Navíc s firmou hecht máme pozitivní letité zkušenosti.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.5.2017
Ověřený nákup
Stroj perfektní, spokojenost, jen se nesmí sekat mokrá tráva, to se zanese!!!
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.8.2016
Ověřený nákup
Úžasná
Jana R.
20.7.2016
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.7.2015
Ověřený nákup
+ Výkon je dostatečný + Pojezd super + Design je hezký - Sekačka je poměrně hlučná - Ovládání sekačky je obtížnější pro vyšší váhu
Martina V.
24.6.2015
Ověřený nákup
sekačka kosí perfektně, není těžká vše jednoduché a pohon je skvělý, opravdu dobrá koupě, doporučujem
Stefan L.
8.6.2015
Ověřený nákup
Som velmi spokojny.Mala výhrada : zmenšit pojazdovu rychlosť.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2014
Ověřený nákup
Výhoda- velký objem koše na trávu. Nevýhoda - velká hmotnost sekačky.
Veronika F.
3.6.2014
Ověřený nákup
Sekačka se po třech měsících rozbila a mall.cz nám ji vrátil neopravenou. Nedoporučuji na mall.cz vůbec nakupovat!
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.5.2014
Ověřený nákup
Naprostý propadák. Nic proti MALL - koupě a předání proběhlo naprosto korektně. Problémem byla již kompletace sekačky, která nebyla rozhodně intuitivní a návod byl opravdu nedostatečný (což nebyl obvyklý důsledek špatného překladu - v angličtině i němčině byl návod na stejné mizerné úrovni). Po kompletaci sekačky se zhruba po deseti metrech sekačka zastavila a již se nerozjela. K mému velkému překvapení se poměrně hustá síť smluvních servisů HECHT při reklamační opravě výrazně smrskla. Pánové z osloveného servisu již více jak dva týdny problém "analyzují" a vše nasvědčuje tomu, že maximálně "využijí" třicetidenní zákonnou lhůtu. Abych dlouho nezdržoval - nakonec jsem vzhledem k nezadržitelně rostoucí trávě koupil značkovou benzínovou sekačku (která šlape naprosto bez problémů) a tento produkt již v duchu "odepsal" - pokud bude reklamace uznána, tak ji věnuji do rodiny, pokud ne, nechám ji v servisu zdarma na náhradní díly - o takovýto "mistrovský kousek" opravdu nestojím!
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.5.2014
Ověřený nákup
Dnes jsem sekal po čtvrté zahradu (cca 150 m2) opravdu jemné trávy a namotal se gumový řemen, spálil se plast okolo a sekačka dosekala. jsem zvědavý, na průběh reklamace.