ETA rychlovarná konvice 8598 90040 ELA

ETA rychlovarná konvice 8598 90040 ELA

Rychlovarná konvice ETA 859890040 ELA v šedé barvě. Objem konvice činí 1,7 l, což je dostačující i pro větší rodinu a navíc konvice dokáže celý svůj objem uvařit za velmi krátkou dobu. Velmi snadné čištění zaručuje snadno vyjímatelný a omyvatelný filtr proti usazeninám. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
799 Kč
-20%

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 703285

Recenze (0)

Marie S.
26.7.2020
Ověřený nákup
Konvice plní svou funkci, je rychlá, ale měla jsem představu, ze bude bytelnejsi? Připadá mi taková “papundeklova“ Víčko se mi zda, ze úplně stoprocentně nesedí, ale třeba jsem hnidopich. V obchodě, kde bych měla možnost si ji ohmatat, bych si ji nekoupila. Na pohled vypada vyborne a v kuchyni doplňuje design.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Ověřený nákup
Je krásná. Elegantní. Plně funkční. Jsem spokojená.
Marta L.
26.10.2020
Ověřený nákup
ETA je kvalitná značka 😊😊😊 som spokojná
Adriana S.
6.8.2020
Ověřený nákup
Hlučná, pomalá,
Lada H.
9.6.2020
Ověřený nákup
Konvice má pěkný design a je velmi tichá oproti naší předchozí a mnohem dražší konvici Electrolux, která byla poruchová a měla spoustu zbytečných funkcí (jako možnost nastavení teploty nebo udržení teplé vody), které jsme nakonec vůbec nevyužívali. Tato je obyčejná, avšak pěkná a plně funkční, za skvělou cenu. Doporučuji!
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.6.2020
Heureka recenze
Rychlá, pěkná.
Ivana R.
31.5.2020
Ověřený nákup
Za mě zatím spokojenost. Funguje jak má a vypadá pěkně.
Čeněk K.
12.3.2020
Ověřený nákup
dokonalé
Barbora B.
5.3.2020
Ověřený nákup
Spokojenost,pěkný design,dobrá cena.
Dita H.
7.5.2020
Ověřený nákup
Nedoporučuji výrobek, je to strašně pomalá varná konvice a velice hlučná. Nemá co dělat na trhu. Bohužel ji nemůžeme ani používat!!!
Aleš B.
11.1.2020
Ověřený nákup
spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.10.2019
Heureka recenze
vykon malé hrdlo-mytí
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.6.2019
Ověřený nákup
Na hodnocení příliš krátká doba. Zatím spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2019
Ověřený nákup
Krásná na pohled, funguje dobře. Poměrně vysoká hlučnost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.11.2017
Ověřený nákup
14ti denní zkušenost: zatím spokojenost