Sony MDR-RF855RK bezdrátová sluchátka

Sony MDR-RF855RK bezdrátová sluchátka

Sony MDR-RF855RK jsou uzavřená bezdrátová sluchátka s dobíjecími bateriemi, 40mm neodymovým reproduktorem a dobíjecí stanicí. Pohybujte se svobodně, bez drátů a kabelů! Celý popis
Od prodejce MALL
2 189 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 952 Kč

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 564834

Recenze (0)

Alena Š.
5.3.2021
Ověřený nákup
Sluchátka jsme pořizovali přímo k televizi Sony, a protože manžel hůř slyší, tak hlavně abychom mohli poslouchat televizi oba, každý podle svých potřeb. Ale museli jsme hodně dlouho bádat, jak nastavit televizi, aby to takto fungovalo. Nyní vše OK, když se televize ztlumí, můžeme si oba nastavit hlasitost podle sebe, takže celková spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.2.2021
Heureka recenze
Splnuje kritéria které jsem požadoval
Radim V.
3.11.2020
Ověřený nákup
vypne se zvuk, když se sundá z uší
Jitka J.
28.2.2020
Ověřený nákup
Super, neruší ostatní sledující
Jindřich K.
4.1.2020
Ověřený nákup
Po vybalení a zapojení stanice do zásuvky okamžitě fungují na TV, mobilu, PC i hi-fi systému bez nutnosti nastavování. U starší Samsung TV záleží na zapojení. Kabel má z jedné strany dva jacky a na druhé jeden. Pokud dám dva barevné do TV, pak hraje TV i sluchátka. V případě, že je na audio out v TV jeden černý jack a dva barevné v nabíjecí stanici, pak hrají pouze sluchátka. Šum, který tu mnozí zmiňují, je za mě OK. Dávejte pozor na nastavení. Zdroj zvuku musí být hlasitě a sluchátka ne na maximum. Pokud máte TV/PC/hi-fi potichu a sluchátka na max, pochopitelně si uměle zesílíte vše včetně případných nekvalit a šumu. S třípásmovým 650W Panasonic hi-fi systémem s 30cm subwoofrem samozřejmě nejde zvuk srovnávat a bylo by hloupé to očekávat, to si případně připlaťte násobně víc. Přesto krásně poskytují všechny frekvence a slyšíte i to, co na repráčkách TV běžně ne. Kvalitu zvuku jsem srovnával se 3 dalšími sluchátky okolo 1000 Kč. Roky staré Phillips i herní Yenkee mají lehce sytější basy, herní Bloodtech hrají prakticky stejně, a to mají všechny výhodu v přenosu zvuku drátem, což je méně náchylné právě na šum, rušení atd. Kvalita zvuku je úměrná kvalitě nahrávky. Nepřeceňujte Youtube... Rušení cizím rádiem nebo čímkoliv jiným jsem v rodinném domě vůbec nezaznamenal. Výdrž baterie jsem ani neotestoval, protože po hodinách zkoušení se nevybily. Do nabíjecí stanice pasují hezky a při správném dosazení se rozsvítí červené světlo značící nabíjení. Po dokončení nabíjení světlo zhasne. Baterie se dají nahradit 2x obyčejnou AAA. Na hlavě sedí hezky a pohodlně. Pokud byste ale měli tendenci aktivně prožívat hudbu, nedrží tak pevně a mohla by padat. Jejich přítlak na hlavu totiž není nijak silný. V případě, že je sundáte z hlavy, přestanou hrát, dokud není pás na hlavě opět povytažen nasazením. Pokud posloucháte rádi hlasitou hudbu, počítejte s tím, že okolí ji také uslyší. Útlum není nijak oslnivý, ale pro TV a normální hlasitostí je to docela OK. Za mě hodnocení tak 90 %.
Rozumná cena
Dlouhá výdrž a možná výměna za 2x AAA baterie
Není třeba nikde nic nastavovat
Široký rozsah frekvencí
Malý přítlak na hlavu
Lehký šum slyšet je (rozhodně ale ne přes hudbu ani TV)
Vojtěch F.
21.2.2018
Ověřený nákup
Funguji bez problému na 100 m nezkoušeno ale ale aˇy na pude to hraje. Problém zapojení k TV ale chybou málo chytré TV.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2021
Heureka recenze
Nízká kvalita zvuku
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.12.2021
Ověřený nákup
Sluchátka se nepodařilo propojit s TV, ani po nákupu adaptéru, který jsme dle doporučení zakoupili dodatečně. Sluchátka musíme vrátit.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2021
Heureka recenze
mají čistý zvuk, je dobře rozumět
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2021
Heureka recenze
Kvalitní zvuk, lehká instalace a dobrá výdrž, dobíjecí baterie lze kdykoliv vyměnit za nové Jsem zvyklý na trochu větší přítlak k hlavě
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Heureka recenze
vypadaji stylove a kdyby fungovala bez problemu tak by byla fajn.
Marian N.
30.12.2020
Ověřený nákup
Problematické otvorenie miesta pre baterie. Inak všetko ok.
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.12.2020
Ověřený nákup
šumí zvuk
Jiřina H.
2.5.2020
Ověřený nákup
výborné
Michal Z.
25.4.2020
Ověřený nákup
Sluchatka hraji vyborne bohuzel doba vydrze baterii nevydrzi tak jak je uvedeno v popisu vyrobku vydrzi cca 4hodiny
Baterie nizka vydrz oproti popisu cxa 4hod po nabití