Sony MDR-RF895RK bezdrátová sluchátka

Sony MDR-RF895RK bezdrátová sluchátka

Bezdrátová sluchátka k TV se prezentují technologií redukce šumu pro omezení rušivých vlivů a dosahem až 100 m pro svobodný poslech po celém domě. Přenos v pásmu FM stereo, uzavřené náušníky, velké 40mm měniče, zvýraznění dialogů pomocí tlačítka, měkká a dobře padnoucí konstrukce, nabíjení v kolébce vysílače, výdrž dobíjecí baterie až 20 h. Celý popis
2 467 Kč
Prodává MALL
2 467 Kč
Zánovní
S novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
15.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Ochraňte své zařízení kdekoliv na světě.

Poškozené zařízení opravíme, neopravitelné nebo odcizené vyplatíme. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Antonín K.
15.9.2021
Ověřený nákup
Dost tlačí na uši,dřívější tip byl lépe provedený
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.4.2021
Ověřený nákup
Spokojnost
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.4.2021
Heureka recenze
výborný zvuk
Lubomír Š.
17.2.2021
Ověřený nákup
Používám k TV. Funguje skvěle
Kvalitní sluchátka za dobrou cenu
Nešikovné ovládání hlasitosti
Michaela K.
27.12.2020
Ověřený nákup
Maximální spokojenost.
Vladimír V.
25.12.2020
Ověřený nákup
Jednoduchá obsluha, solidní dosah, za tu cenu by mola mít lipol baterii.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.10.2020
Heureka recenze
čistý zvuk, zejm. mluvené slovo
při určité poloze hlavy se sluchátky nepříjemný šum
JUDr. V.
11.3.2020
Ověřený nákup
Kvalitný zvuk
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.7.2017
Ověřený nákup
žádné problémy
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2022
Heureka recenze
Je jednoduchý na použití k televizi v nočních hodinách, lze při sledování i žehlit a pod.
Musí se dát velký pozor na držák sluchátek, snadno se odlomí
Petr F.
14.2.2022
Ověřený nákup
Fungují bezchybně,tak jak mají.
Jiří Š.
17.1.2022
Ověřený nákup
Občas je něco trochu zaruší, chvilku šumí. Jinak super.
Vlastimil D.
11.1.2022
Ověřený nákup
fungují skvěle
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2022
Ověřený nákup
Splnila očekávání
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2022
Ověřený nákup
Po skoro 2 letech vyměněny náušníky, dost tlačí na uši, velká vzdálenost od vysílače je super, ale zvuk katastrofa, basy se nedají poslouchat, řeč "praská", baterie dost vydrží, ale jinak je určitě lepší volba. Určitě nic pro audiofily