Intezze ZERO Basic, bílá

Intezze ZERO Basic, bílá

Za málo peněz si užijete hodně muziky s jednoduchými přenosnými Bluetooth 5.0 sluchátky Intezze ZERO Basic, která hrají vyladěným zvukem bez přespříliš silných basů. Mají handsfree mikrofony, 4h výdrž na nabití, nabíjecí 280mAh box pro 2 plná nabití a vestavěná ovládací tlačítka. Celý popis

Barva

default
default
default
default
default
Od prodejce MALL
399 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
289 Kč
-27%

Skladem 3 kusy

Již zítra na prodejně
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2730055003

Recenze (0)

Eva N.
11.1.2021
Ověřený nákup
Za málo peněz hodně muziky :)
Jiří V.
1.1.2021
Ověřený nákup
Výborně drží v uších,výborný zvuk.za ty peníze super
Jaroslav Ž.
7.1.2021
Ověřený nákup
Hrajou výborně
Petra N.
1.1.2021
Ověřený nákup
Za tuto cenu výborný.
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.12.2020
Ověřený nákup
zvuk x cena supr
Barbora S.
16.3.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2021
Heureka recenze
Super zvuk,dobre drzi v uších.
Daniela K.
8.1.2021
Ověřený nákup
Výborné slúchadlá, za tie peniaze som sa obávala kvality zvuku ale je naozaj pekná, nešuštia a veľmi dobre tlmia zvuky okolia. Výdrž batérie je tiež fajn. Pomer cena kvalita na výbornú, osobne som veľmi spokojná.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Ověřený nákup
Super sluchátka, objednávala som ich pre otca, takže nepotrebuje nejaké dunivé basy, čo mi pri týchto absolútne nevadí. Odporúčam
Karel K.
27.12.2020
Ověřený nákup
koupil jsem je drahé polovičce do práce ,hrají překvapivě dobře i dobře drží ,tak je nejspíš zabavím pro sebe , za tu cenu a jak hrají jim i lecos odpustím,protože je nepotřebuji aby fungovaly celý den
hrají překvapivě výborně
dobře drží
Gabriela B.
25.11.2021
Ověřený nákup
Sluchátka vypadají pěkně,bohužel nefunkční,nedobíjí se..
Helena K.
15.3.2021
Ověřený nákup
Splnil mě očekáváním za ty peníze to de.pro mně postačující
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.3.2021
Ověřený nákup
za cenu odpovidajici kvalita. Jako handsfree do prace, aby byly obe ruce volbe staci. Jeste kdyby sel obchod do sebe a prizpusobil se aspon docasne v tehle dobe ostatnim eshopum, ktere za stejnou cenu dodaji bez poplatku za dopravu. Druha stejna uz jsem koupil v Datartu.
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2021
Heureka recenze
Za tu cenu super. Úplně stačí na občasné telefonování či poslech. Fungují dobře.
Zdá se mi, že se při nepoužívání vybíjejí.
Jana P.
7.3.2021
Ověřený nákup
malé
praktická krabička, kde se sluchátka rovnou nabíjí
cena
ovládání na sluchátkách