Niceboy HIVE Pins 2 ANC, černá

Niceboy HIVE Pins 2 ANC, černá

Rozlučte se s okolními hluky, poslouchejte jen to, co chcete díky moderním Bluetooth 5.0 sluchátkům Niceboy HIVE Pins 2 ANC, která jsou vybavena ANC technologií aktivně potlačující ruchy jdoucí z okolí. Kvalitní zvuk garantují 8mm měniče a 6h výdrž 50mAh baterie. Nabíjecí 500mAh box prodlouží dobu provozu na 24 h.   Celý popis
2 499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 589 Kč
-36%
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.6.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2756489

Recenze (0)

Lucie M.
15.3.2021
Ověřený nákup
Sluchátka super cena < vykon. Jediný challenge je naučit se sluchátka ovládat přes tlačítka. Po par ku... a pi... mi to už jde:). Kazdopadne mužů jen doporučit.
Hrajou super na low cost sluchatka
Cena
V uších sedí i při běhání
Ovládání se musí natrenovat
Jan M.
11.2.2021
Ověřený nákup
Sluchátka mi došla s menším zpožděním, ale to by nebyl takový problém. Ze začátku nešli spárovat, volal jsem na mall.cz, ale takovou (NE) ochotu jsem dlouho nezažil, naštěstí přímo na niceboy mi pomohli celý problém vyřešit. Nikdy tu už nenakupuji.
Jaromír Š.
4.2.2021
Ověřený nákup
Vyzkoušel jsem několik bluetooth sluchátek do 3tisíc Kč a tato mi vyšla jako nejlepší. Zkoušel jsem špunty se mechanickým ovládáním (defacto ve stejné ceně) a to vůbec nešlo, protože ovládání bylo pro ucho až bolestivé. U těchto jenom lehké poklepání mi vyhovuje. Tip: Pro nastavení ANC ON/Ambient/ANC OFF doporučuji bez spuštěné hudby do sluchátek v místnost, kde je trvalý hluk (např. televize) a zkoušet přepínat. Při tom vynikne Ambient mód (kdy je okolí slyšet, zřejmě je zapojen příposlech z mikrofonu) oproti ANC-On (kdy je okolí výrazně utlumeno, takže manželku neslyším i když jsou v hudbě pauzy). Ztlumení, zesílení, předchozí, následující funguje logicky z hlediska levého a pravého sluchátka.
Příjemné do uší
Dotekové ovládání (oproti mechanickému nemačkám ucho)
Mikrofon není v uchu, takže je schopen lépe zabírat
ANC – skutečně je znát rozdíl
Možnost provozu pouze s jedním sluchátkem jako handsfree
Bezdrátové dobíjení krabičky
Hezké basy
Ledky na krabičce jsou na moje gusto příliš silné – přemaloval jsem je modrou lihovkou a je to ideál
Ovládání vyžaduje trochu cviku, je potřeba klepat rychle
Leoš B.
20.12.2020
Ověřený nákup
Kvalitní zvuk
MaxxBass
ANC odhlučnění
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2021
Heureka recenze
Ještě nedarováno
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.5.2021
Heureka recenze
ANC odhlučnění Zvuk
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.3.2021
Ověřený nákup
Sluchátka splňují očekávání a jsem s nimi plně spokojený.
Výdrž baterie
Špunty tlumí dobře okolní zvuk a zlepšují požitek z poslechu.
Při telefoním hovoru mne přes integrovaný mikrofon nebylo slyšet. Takže bych se na mikrofon moc nespoléhal.
Jakub M.
1.3.2021
Ověřený nákup
Velká spokojenost
Padnou jako ulité
Čistý zvuk
ANC!
Dlouhá výdrž hraní
Minimální zpoždění s videem
Musíte si na mobilu vypnout automatickou korekci zvuku z bluetooth (vývojářské možnosti na android) jinak se Vám zvuk sníží o polovinu po měsíci používání a už nejde dát zpět
Po uvedení do továrního nastavení se občas hodí jako samostatné bluetooth zařízení
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.2.2021
Ověřený nákup
Uzasne basy, zejmena u vyssi hlasitosti, ANC funguje opravdu vyborne, dlouha vydrz, kupoval jsem hlavne kvuli telefonovani a funguje to skvele, hlas je slyset velmi dobre. Diky za supr produkt.
Dlouha vydrz
Skvely zvuk
Skvele telefonovani
Dotykove ovladani
Pomer cena/kvalita
V dobijeci krabicce je potreba trochu pritlacit, aby se sluchatko nabijelo
Malicko robustnejsi, nez jsem cekal
Radim F.
24.2.2021
Ověřený nákup
zvuk je dobrý
4x kliknout pro změnu zvuku je nemožné a vlastně ani nevím, kterou možnos využívám.
Nevím jak si to sluchátka vybírají, ale při poslechu hudby se vypínají/ztichnou při otočení hlavy do strany (kouknu zda nejede auto na přechodu - vždy pouze jedna strana. Nevím jak to vybírá,
Petr L.
22.2.2021
Ověřený nákup
Sluchátka funguji přesně podle popisu, vydrž s ANC je i lehce přes 6h poslechu. Zvuk mají na svou cenu výborný, snesl bych i silnější basy, ale to je jen věc názoru. Jediný minus jsou občasně nereagujicí dotikové plošky, ale není to nic hrozného. Po měsíci používání jsem zatím velmi spokojený.
Lukáš H.
20.2.2021
Ověřený nákup
Sluchátka se ovládají na dotek, není to ideální.. Reakce je pomalá a třeba na cvičení bych sluchátka vůbec nedoporučil do města asi OK.. Znova bych si je nekoupil
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.2.2021
Ověřený nákup
Sluchátka super, nepadaji z ucha, omezení okolního hluku tak jak se píše v popisu, vydrží dlouho nabité. Za mě spokojenost
Irena S.
6.2.2021
Ověřený nákup
Skvělý zvuk
Malé pouzdro
Dobře drží v uších
Dlouhá výdrž
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.1.2021
Heureka recenze
Slusne hraji Rychle a bezproblemove parovani s telefonem i PC Cena - zrejme nejnizsi za ANC sluchatka Pokud se podari zapnout ANC mod, tak funguje na spunty velmi dobre
Dotykove ovladani je velmi nepresne, misto zapnuti/vypnuti ANC se zapinal hlasovy asistent, neprijemne, zdrzujici Neni aplikace, ktera by ovladani usnadnila, asi to pri cene nelze cekat.