Trust Primo Touch BT zelená

Trust Primo Touch BT zelená

Malá, ale i přes svou hráškovou velikost s neskutečně působivým zvukem – to jsou bezdrátová Bluetooth 5.0 sluchátka Trust Primo Touch BT osazená výkonnými 10mm měniči a vybavená handsfree mikrofonem s podporou hlasových asistentů. Na nabití hrají 4 hodiny a s nabíjecím pouzdrem až 10 h. Celý popis

Barva

default
default
default
default
default
499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
388 Kč
-22%
Od prodejce MALL

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2634225004

Recenze (0)

Jana P.
31.7.2021
Ověřený nákup
Sem tam vypadava na 1-2sekundy zvuk pri prehravani inac su fajn.
Michal J.
24.3.2021
Ověřený nákup
Sluchátka som si kúpil, sú veľmi praktické.Na bicykli mi jedna síce vypadla.Hrajú čisto.Odporúčam. Používam ich aj v Nemecku pri nákupe, vonku.
Ján Š.
13.2.2021
Ověřený nákup
Dobre sedia v ušiach, nevypadávaju z uší výdrž a zvuk super.
Hana H.
30.11.2020
Ověřený nákup
Kupováno jako dárek, obdarovaný zatím spokojený...
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.9.2021
Ověřený nákup
Dobre sluchatka za rozumnu cenu
tran d.
12.8.2021
Ověřený nákup
jak to pro dite
tran d.
12.8.2021
Ověřený nákup
jak to pro dite
Denisa Z.
8.6.2021
Ověřený nákup
Vyborny pomer cena/vykon. Hrajou fajn, sedi mi dobre (applovsky sluchatka mi sedi taky dobre, pro porovnani). Ovladani mi az tak extremne citlive neprijde - jako kdyz se senzoru dotku pri prerovnavani sluchatka, tak se to stopne, ale vlasy, a to je mam dlouhe, a ani rucnik, kdyz ho mam pres ne, mi to nestopuje, takze tohle je za me v pohode. Minus je akorat mensi dosah bluetooth a ze obcas trochu vypadne spojeni, na vterinu, nekdy se to deje castejs, nekdy vubec, asi podle skvrn na Slunci.
Krasna mentolova barva :))
Hrajou dobre
Sedi v usich
Mala kompaktni krabicka
Cena
Mensi dosah bluetooth
Obcas spojeni na vterinu vypadne
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.5.2021
Heureka recenze
hradí dobře drží signál
nedrží v uších - pro sport nebudou vhodné
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.5.2021
Ověřený nákup
Sluchadla maju troska citlivejsie ovladanie, ale na to sa da zvyknut. Co je ale problem je menej kvalitny mikrofon.
Zvuk je OK
Kompaktnost
Hudba
Mikrofon - nekvalitny prenos hlasu
Hovory
Jiří Č.
10.3.2021
Ověřený nákup
Fungují jak mají.
Anna S.
5.3.2021
Ověřený nákup
Spokojenost za tu cenu jsem čekala horší kvalitu tak mě to mile překvapilo :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.2.2021
Heureka recenze
Na dotyk Slušně hrajou
Při sundání či úpravě sluchátka někdy vadí ten dotyk ale musím si na to ještě zvykbout
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.1.2021
Ověřený nákup
dobra cena
pekna farba
dobry zvuk na hudbu
dlha vydrz
telefonovanie je priserne , mikrofon je slaby druha strana vas nepocuje
velmi citlive prepinanie , pod ciapkou sa dotknete sa uz reaguju
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.1.2021
Ověřený nákup
casto se neda pripojit pres Bluetooth, neda se zmenit hlasitost ovladani (velmi hlasite pipani nez se sluchatka pripoji k Bluetooth), neskutecne citlive na dotyk > funkce touch tak casto sama vypina/zapina hudbu nebo preskakuje track, nedostacujici manual a zadne FAQ pro reseni problemu