Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1063653

Kolonožka Premium s mobilní aplikací a BT reproduktorem, černá

Kolonožka Premium s mobilní aplikací a BT reproduktorem, černá

Kolonožka Premium je vhodnou variantou Kolonožek pro pokročilé uživatele. Jedná se o jedinečné balanční vozítko, které se v posledních letech stalo celosvětovým hitem, a mnozí ho označují za doslova revoluci v dopravě. Tento typ Kolonožky navíc umožňuje svému uživateli být s ní ve spojení a mít tak svou jízdu lépe pod kontrolou prostřednictvím mobilní aplikace Kolonožka! Kolonožka Premium APP Bluetooth je tak vhodná i pro náročnější uživatele, kteří si chtějí užít jízdu nejen na rovných cestách. Vezměte svou Kolonožku ven a zažijte ten pravý požitek z jízdy. Tento typ Kolonožky navíc disponuje funkcí Bluetooth a tedy i propojením s mobilním telefonem či tabletem, do kterého lze stáhnout speciální aplikaci. Aplikace s názvem Taotao či Kolonožka umožní sledovat a upravovat rychlost, spotřebu či stav baterie Kolonožky. Uživateli tak může lépe koordinovat svou jízdu a mít přehled o stavu své Kolonožky. Celý popis
Produkt se již neprodává
Ušetříte 1 573 Kč 8 499 Kč
6 926 Kč
Zboží od: MALL
Ušetříte 1 573 Kč 8 499 Kč
6 926 Kč

Popis



KOLONOŽKA PREMIUM APP BLUETOOTH

Kolonožka Premium je vhodnou variantou Kolonožek pro pokročilé uživatele. Jedná se o jedinečné balanční vozítko, které se v posledních letech stalo celosvětovým hitem, a mnozí ho označují za doslova revoluci v dopravě. Tento typ Kolonožky navíc umožňuje svému uživateli být s ní ve spojení a mít tak svou jízdu lépe pod kontrolou prostřednictvím mobilní aplikace Kolonožka!

Kolonožka Premium APP Bluetooth je tak vhodná i pro náročnější uživatele, kteří si chtějí užít jízdu nejen na rovných cestách. Vezměte svou Kolonožku ven a zažijte ten pravý požitek z jízdy. Tento typ Kolonožky navíc disponuje funkcí Bluetooth a tedy i propojením s mobilním telefonem či tabletem, do kterého lze stáhnout speciální aplikaci. Aplikace s názvem Taotao či Kolonožka umožní sledovat a upravovat rychlost, spotřebu či stav baterie Kolonožky. Uživateli tak může lépe koordinovat svou jízdu a mít přehled o stavu své Kolonožky.

CO KOLONOŽKA DOKÁŽE

Tento typ Kolonožky pohání dva motory o výkonu 350W, které umožní jezdci jet rychlostí až 16 kilometrů v hodině. Pro všechny typy Kolonožek dovážíme pouze ty nejvýkonnější motory, které se vyrábí. Proto dokáže Kolonožka Premium překonat stoupání do úhlu 20°. Váha této Kolonožky se pohybuje okolo 12 kg a maximální nosnost činí 100 kg.

BATERIE A VÝKON

Uvnitř je skryta lithiová baterie Samsung o kapacitě 4,4 Ah (ampérhodin), která je připravena k použití po necelých 2 hodinách nabíjení a dokáže urazit vzdálenost až 20 kilometrů. Jezdci je tak umožněno urazit delší vzdálenost za relativně krátkou dobu.

JAK SI KOLONOŽKU PŘEDSTAVIT?

Vybavte si Segway, avšak s pár „nepatrnými" rozdíly – menší, levnější a především bez řídítek. Kolonožka je balanční vozítko, jehož ovládání je založeno pouze na rovnováze samotného jezdce. Funguje na principu gyroskopů, které snímají polohu podložek vůči ose Kolonožky, ty umožňují její snadné ovládání. Veškerý pohyb tedy ovládá sám jezdec, který přenáší váhu na špičky a na paty – tím je Kolonožce udáván směr dopředu či vzad. Stejným způsobem je pak možno také zatáčet. Kolonožka je vhodný dopravní prostředek pro malé i velké, s tímto nadčasovým vozítkem se zkrátka zabaví všechny generace.

PROČ ZVOLIT KOLONOŽKU?

  • Samsung baterie
  • odolné Changhong motory
  • nejkvalitnější základní deska Taotao

GYROSKOPICKÝ SYSTÉM

Průkopníkem této technologie je Segway, který ji použil u svého veleúspěšného osobního vozítka, které můžeme vídat i v Praze jako součást turistických prohlídek. Balanční systém funguje na spolupráci inteligentních mikročipů a gyroskopů, které vyhodnocují polohu jezdce vůči Kolonožce. Gyroskopický systém tímto umožňuje jezdci otáčení na místě, rozjet se kupředu, či couvat. S využitím popsané technologie dokáže Kolonožka identifikovat, zda se jezdec naklání dopředu nebo dozadu a v závislosti na jeho poloze měnit směr jízdy.

LEGISLATIVA

Kolonožka smí být použita na komunikacích v ČR. Osobní vozítko Kolonožka není motorovým ani nemotorovým vozidlem a uživatel tohoto zařízení je ve smyslu $ 2 písm. j) zákona č,. 36112000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, považován za chodce.



TECHNICKÉ SPECIFIKACE

  • Rozměry: 600 × 230 × 220 mm
  • Doba nabíjení: 1–2h
  • Motor: 2 × 350W
  • Maximální rychlost: 16 km/h
  • Váha: 12 kg
  • Maximální úhel stoupání: 20°
  • Baterie: SAMSUNG Li-ION
  • Dojezd: 20 km
  • Maximální váha jezdce: 100 kg
  • Barva: černá
  • Mobilní aplikace: ANO