Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2888541

Samsung QE43Q60A + sonický zubní kartáček a ústní sprcha ZDARMA!

Samsung QE43Q60A + sonický zubní kartáček a ústní sprcha ZDARMA!

72x

hodnoceno

88 %

spokojenost

11x

zakoupeno v posl. době
Počet zakoupení v posledních 6 týdnech
Dárek
OKAMŽITÁ SLEVA 2000 Kč : slevu získáte zadáním kódu SAM21SK2000 v košíku (platí do 29. 05. 2022 nebo do vyprodání zásob).

Televize Smart QLED4K Ultra HD rozlišením (3840×2160) o úhlopříčce 108 cm (43 "). HDR (HDR10+, HLG), tuner DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, OS Tizen, Wi-Fi, webový prohlížeč, Bluetooth, Chromecast, DLNA, HbbTV, herní režim, Steam Link, přehrávání z USB, záznam vysílání na USB, Timeshift, hlasové ovládání, O2 TV, YouTube, Netflix, Apple TV, Skylink Live TV, HBO GO, Skylink Fastscan. Připojení: 3× HDMI 2.1 / 2.0 (eARC), 2× USB 2.0, 1× LAN, 1× optický audio výstup, 1× Cl+.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 7 100 Kč 19 990 Kč
12 890 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 7 100 Kč 19 990 Kč
12 890 Kč
Doprava zdarma
Použité
Levněji s novou kartou za

Již zítra na prodejně
Prodejny
29.5.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Ochraňte své zařízení kdekoliv na světě.

Poškozené zařízení opravíme, neopravitelné nebo odcizené vyplatíme. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
11.8.2021
Ověřený nákup
10letá dcera hodnotí: televize je super, ovladač je kouzelný a je to nejlepší televize na světě :)
Jiří K.
21.1.2022
Ověřený nákup
Televizi máme necelý měsíc, ale je to změna oproti předchozí Sencor 24'':-) Je to zážitek si na ní zahrát hry na Playstationu. Do našeho obýváčku tak akorát. Zatím teda spokojenost. Uvidíme časem, jak se projeví solární nabíjení ovladače. Myslím na to a když nemám ovladač v ruce, tak ho otočím tak, aby se dobíjel. Mohu jen doporučit.
skvělý obraz a zvuk
červené tlačítko
dostatek USB a HDMI portů
chytrý ovladač, ale je potřeba si na něj zvyknout
Jak už jsem někde v recenzích četl. Přesouvání programů v seznamu po jednom je dost nešikovné, ale dá se na to zvyknout. Když se to nedělá každý den...
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2022
Heureka recenze
Žádnou ohromující nespatřuji :-) Až na níže uvedené dle představ.
Zpětný zvukový kanál eARC nepracuje s mým starším domácím kinem tak jak má(a jak fungoval se starou TV) i když se jedná o stejného výrobce. Bez složitého opakovaného nastavování nehraje subwoofer domá…
Michal Š.
8.3.2022
Ověřený nákup
Maximální spokojenost ve všech ohledech
Roman Z.
14.2.2022
Ověřený nákup
zboží v pořádku, ale WEDO opět nezklamalo, o 5 dnů opožděné dodání.
Anežka K.
22.12.2021
Ověřený nákup
Splnil očakávania 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2022
Heureka recenze
Vyborné
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2022
Ověřený nákup
Televize super. Jsme s ní plně spokojeni. Jen při dovezení televize byl ovládač úplně vybitý (není na baterie, káblík na dobíjení není součástí televize). Kdybych něměl telefon Samsung (nabíječka se správným USB), tak bychom ji ani nerozběhli. Jinak na ovládač jsme si delší dobu museli zvykat.
Chybí USB na dobíjení ovládaču k TV
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2022
Heureka recenze
zatím OK, jen nám nešla nastavit čeština
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.1.2022
Heureka recenze
Vše funguje jak má být
Miroslav H.
20.1.2022
Ověřený nákup
Super
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.1.2022
Heureka recenze
snadna instalace, supr kavlita obrazu kompaktni ovladac
zatim zadna
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.1.2022
Heureka recenze
Nevím zda je výhoda solární ovladač ???
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2022
Heureka recenze
Jsem nadšený
Žádná
Irena B.
17.2.2022
Ověřený nákup
S televizorem jsem maximálně spokojená vše ok.