Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2329424

Rowenta robotický vysavač RR7447WH X-PLORER Serie 60

Rowenta robotický vysavač RR7447WH X-PLORER Serie 60

Výprodej
AKCE: Napiš recenzi k vybraným produktům a získej dárek!
Robotický vysavač s funkcí mopu a třemi úklidovými režimy. Rowenta RR7447WH X-PLORER Serie 60 je vybaven přesným navigačním systémem Smart Exploration 4.0, se kterým pokryje celou domácnost. Snadné ovládání pomocí mobilní aplikace nebo virtuálních asistentů.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 5 000 Kč 11 999 Kč
6 999 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 5 000 Kč 11 999 Kč
6 999 Kč
Platí do 29.5.2022 nebo do vyprodání
Rozbaleno
Levněji s novou kartou za

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte v sekci "Vše o nákupu".

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
9.2.2021
Heureka recenze
nemůžu si vynachválit, velmi dobrý pomocník
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.11.2020
Heureka recenze
vejde se všude v obýváku odstraní i zvířecí chlupy jednoduchá aplikace velmi elegantní design
malá nádrž na vodu
Jana P.
11.12.2021
Ověřený nákup
Koupen jako dárek, vypadá dobře,tak bude snad i dobře sloužit
Marie D.
20.11.2021
Ověřený nákup
Spokojenost s výrobkem, funguje jak má akorát by výrobce mohl dodávat náhradní kartáčky proto, že uvádí, že by se měly každého půl roku měnit.
Ján L.
2.3.2021
Ověřený nákup
Niekoľko krát som skúšal aktivovať ovládanie cez mobil, ale stále dôjdem do bodu, kedy má začať komunikácia cez Wifi bod 5 a tam to skončí, nedokáže sa aplikácia aktivovať
Jan M.
11.11.2020
Ověřený nákup
Funguje tak, jak bylo napsáno v popisku. Veliký plus tohoto produktu je jeho výška, která je pouhých 6 cm. To znamená, že se dostane do těžko přístupných míst. Aplikace funguje tak, jak má fungovat. Před vybitím spěchá robot do dokovací napájecí stanice a pak hned jede dál. U nás reauguje na příkazy z Amazon Alexy. 3 Stupně výkonu jsou taktéž dobré při použití při různé míře špinavé podlahy nebo kobercu. Senzory fungují tak, jak bylo popsáno a ukázáno na videích. Za mě Pecka!
Výška robota
Vysává a zaroveň vytírá
Komunikace přes Alexu, Google assistant
Jednoduchá aplikace
3 stupně výkonu
Inteligentní navigace
Skvělý poměr cena/výkon
Menší nádržka na vodu
Nenabízí virtuální zeď
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.4.2022
Ověřený nákup
1A třída, nikdy jsme neměli byt bez jediného smítka.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.1.2022
Ověřený nákup
kúpili sme si ho, ako darček na Vianoce a sme spokojní
tichý
šikovný
ľahký
výborná komunikácia s aplikáciou
chýbajú zábrany
Gabriela Š.
22.1.2022
Ověřený nákup
Vysáva na jedničku, umývanie som zatiaľ neskúšala. Pekne obchádza prekážky, no pri pootváraných dverách sa často vracia do už povysávaných izieb. Taktiež má trošku problém vrátiť sa do stanice. Vcelku fajn pomocník.
Dobrý sací výkon
Pekný dizajn
Malá stanica
Výška robota
Problèm vrátiť sa do stanice
Vracia sa už do povysávaných izieb
Helena V.
30.12.2021
Ověřený nákup
Celkově převládá spokojenost.
Je docela tichý
Skutečně nízký vysavač (6 cm)
Vysoká výdrž baterie
jednoduchost čištění
často naráží do překážek, hodí se do volných prostor
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.12.2021
Ověřený nákup
Vysávač je v celku ok. Je nízky len 6 cm, vojde sa aj pod gauč alebo kamkoľvek inam. Vysáva celkom dobre, trochu mala nádoba na odpad ale na jedno (aj viac podľa plochy a znecistenia) vysávanie to vystačí . Niekedy prejde niektoré miesta viac krát iné miesta vynechá, ale nie sú to veľké plochy, v celku vyzerá byť upratané.
Nízky
Mala základňa
Pekný vzhľad
Niekedy vysáva viac krát to isté miesto a iné miesto vynechá
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2021
Ověřený nákup
maximalna spokojnost: -pekne povysava (aj v rohoch), - vysava po pasoch (nechodi chaoticky), - hlasenia na telefon, - dostane sa nam aj pod nizky nabytok, - nic nezhadzuje (dobry senzor). Mozem iba odporucat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.12.2021
Ověřený nákup
aplikaciu som nainstalovala bez problemov, uplne super vec, ovladam ho cez appku, druhe vysavanie parkiet a dlazby ok, pekne vosiel pod sedacku a povysaval, na koberec s dlhsim vlasom nevysiel, ale kobercek v kupelni bez problemov povysaval, lepsie nez klasickym vysavacom. hlavne je, ze nenaraza do nabytku :-) zastavi sa tesne pred, snad na 1 cm. zatial velka spokojnost. umyvanie som este neskusala.
Kryštof K.
7.12.2021
Ověřený nákup
Poměr cena výkon vysavače je velmi dobrý, ale mobilní aplikace příliš nefunguje.
velikost
vysávání
aplikace
návrat zpět do dobíjecí stanice
Michaela L.
4.12.2021
Ověřený nákup
Vyborny darcek pre rodičov k Vianociam :)