10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1087223

Concept smoothie mixér SM3391

Concept smoothie mixér SM3391

CONCEPT SM3391 Fresh & Nutri smoothie mixér obsahuje navíc sekáček, který vám pomůže přiipravit pomazánky, přesnídávky, majonézy, nadrtit led a ořechy, dokonce i naseká maso! V balení naleznete dále mlýnek na kávu a koření a 3 lahve na přenášení umixovaných dobrot. SM3390 se může pochlubit příkonem 700 W. To z něho v jeho kategorii dělá nepřemožitelného siláka. Celý popis
1 699 Kč
Zboží od: MALL
1 699 Kč
Získejte dopravu ZDARMA se
Vrácení zdarma přes Zásilkovnu
S novou kartou za

Již zítra na výdejním místě
2.4.2024 na vaší adrese

Popis

concept

vlastnosti

  1. Chopper na mletí masa
  2. Grip proti vyklouznutí
  3. Mlýnek na kávu a koření
  4. BPA free

Chopper

Ulehčete si práci v kuchyni díky praktickému chopperu. Díky němu si můžete připravit pomazánky, přesnídávky, majonézy, nadrtit led a ořechy, dokonce i naseká maso! Díky dvojitému noži a příkonu 700 W si hravě poradí s každou surovinou.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Mlýnek

Není nad to si každý den dopřát čerstvě umletou kávu a její božskou vůni. Tento sen si můžete vychutnávat třeba každé ráno díky příkonu 700 W. Mlýnek umele kávu jemně nebo nahrubo – záleží jen na Vás a délce mletí. Kromě zrnkové kávy pohodlně zvládne různé druhy ořechů, koření, bylin, máku. To vše díky speciálnímu tříštivému noži. Navíc Vás potěší velmi jednoduchá údržba. Mlýnek je uzavřen průhledným krytem, díky kterému budete mít vždy přehled o hrubosti namletých ingrediencí.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Silák ve své kategorii

SM3390 se může pochlubit příkonem 700 W. To z něho v jeho kategorii dělá nepřemožitelného siláka. Zaručí Vám neobyčejně jemné, až sametové smoothie, které se bude doslova rozplývat na jazyku. Jelikož díky své síle nenechává žádné kousky surovin, stane se Vaším nepostradatelným pomocníkem například při přípravě dětských kašiček nebo přesnídávek. A hlavně, podstatně rychleji připraví smoothie a tím se vyrovná svým velkým „bratříčkům“.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Detaily, které potěší

Pro maximální bezpečnost během užívání má smoothie maker integrovanou bezpečnostní pojistku, která nedovolí spustit mixér, pokud není správně nasazená lahev. Dokonalý komfort zajišťuje samotný povrch mixéru. Spodní část spotřebiče je vyrobena ze speciálního pogumovaného materiálu, díky kterému se během provozu nehne z místa. Pokud máte větší rodinu, tak zajisté oceníte sadu lahví, kterou k mixéru dostanete. V černém a bílém designu pro dospěláky s objemem 570 ml a menší, 400 ml, třeba pro ty nejmenší. Každý si pak může namíchat smoothiie podle své chuti. Nebo si prostě jen užijte komfortu, když se Vám zrovna nechce mýt nádobí.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Už Vám nevyklouzne

Spěcháte do práce, fitka nebo školy? Vždy s Vámi udrží krok. Lahev mixéru je vybavená protiskluzovým gripem, který Vám zajistí komfort při manipulaci s ní.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Jediné pootočení

Přesně tak, jen jediné otočení nádobou umístěnou v mixéru Vás dělí od lahodného smoothie, třeba k snídani. Tritanová lahev slouží přímo k mixování, po mixování jednoduše vyměníte nože za víčko a můžete vyrazit. Víčko je navíc vybavené poutkem a speciálním dvojitým těsněním. Nemusíte mít strach, že by se smoothie vylilo třeba do kabelky. Navíc se z lahve perfektně pije třeba během chůze, ale pohodlně zapadne do držáku nápojů v autě.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

BPA FREE

Nádoba mixéru je vyrobená z tritanu, plastu, který nese označení BPA free. To znamená, že neobsahuje zdraví škodlivé bisfenoly. Co je to vlastně tritan? Je to moderní materiál, který je pevný, ale ve srovnání se sklem lehký. Díky své odolnosti vůči teplu neuvolňuje žádné škodlivé látky do Vašeho nápoje či pokrmu, navíc je odolný proti rozbití nebo poškrábání. Tritan je nejen bezpečný pro Vaše zdraví, ale dá se biologicky rozložit, a tím pádem nezatěžuje životní prostředí. Jeho největší předností je, že neobsahuje BPA – Bisfenol A, což je organická xdsloučenina, která se používá při výrobě plastů. Bisfenol A je nebezpečná chemická látka, která může způsobit spoustu zdravotních potíží, dokonce i rakovinu prsu. V současné době se vede nespočet diskuzí o negativních účincích bisfenolu A, ať se už jedná o teorie, že způsobuje onemocnění srce, či negativně působí na fungování imunitního systému člověka. Nebezpečnost bisfenolu A potvrzuje i to, že v roce 2010 EU zakázala dovážet a prodávat kojenecké lahve, které bisfenol A obsahují. Připojila se tak ke Kanadě, Austrálii, a spoustě dalších států.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

technické parametry

  • Set obsahuje mixér + chopper 1200 ml s dvojitým nožem + mlýnek na koření a kávu + 3 mixovací nádoby: bílou o objemu 570 ml, zelenou o objemu 570 ml a červenou o objemu 400 ml
  • Nádoby jsou vyrobeny z tritanu – BPA free
  • Funkce PULSE
  • Vhodný pro přípravu ledové kávy, smoothie a koktejlů
  • Spodní část těla spotřebiče potažená gumou pro zamezení pohybu během provozu
  • Bezpečnostní pojistka
  • Snadná údržba a čištění
  • Vyjímatelná nožová část
  • Délka přívodního kabelu: 100 cm
  • Barva: bílá
  • Hlučnost: 80dB (A)
  • Napětí: 220 – 240 V
  • Příkon: 700 W

Video

Concept SM3390

MALL BOXING