Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2464285

Microsoft 365 pro jednotlivce (QQ2-00986)

Microsoft 365 pro jednotlivce (QQ2-00986)

Předplatné sady aplikací a služeb Microsoft 365 pro jednotlivce. Prémiové kancelářské aplikace Word, Excel, PowerPoint, Outlook a umožní využívat také OneNote, Access (pouze PC), Publisher (pouze PC), Skype a Microsoft Editor. Přístup na cloudové úložiště OneDrive s kapacitou 1 TB. Funkce Osobní trezor a rozšířené možnosti zabezpečení. Pro Windows, Mac, iPadOS, iOS a Android. Krabicová licence na 1 rok pro 1 uživatele na 5 zařízení. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 690 Kč
Zboží od: MALL
1 690 Kč

Popis

Microsoft 365 Microsoft 365

Výkonná sada aplikací a služeb Microsoft 365, které vám pomohou vytvářet, sdílet, propojovat se a spolupracovat s přáteli a rodinou na webu a na zařízeních Windows, MacOS, iPadOS, iOS a Android. Nový název, nové výhody a stejná cena

Microsoft 365 pro jednotlivce (QQ2–00986)

  • Krabicová verze
  • 1 osoba
  • Předplatné na 12 měsíců
  • PC, Mac a mobilní zařízení
  • Prémiové aplikace s posledními aktualizacemi
  • 1 TB cloudové úložiště OneDrive včetně Osobního trezoru 
  • Rozšířené zabezpečení
Kancelářský software Microsoft 365 pro jednotlivce

Nový název

Kancelářský balík Microsoft 365 je nástupcem Office 365 založený na jehož základu, který obsahuje a doplňuje novou umělou inteligencí (AI), bohatým obsahem, neustále se rozrůstajícím katalogem prémiových šablon v aplikacích Word, Excel a PowerPoint, a řadou cloudových možností. Nový Microsoft 365 vám umožní lépe psát, moderovat, navrhovat, spravovat vaše finance a prohloubit spojení s rodinou, přáteli i kolegy. Bohaté možnosti se budou neustále rozšiřovat a vy vždy získáte něco navíc.



Microsoft 365

Inteligentní asistent Microsoft Editor

Využijte naplno možnosti inteligentního asistenta Microsoft Editor, služby založené na umělé inteligenci, se kterým budete lépe psát, a to ve více než 80 jazycích. Získáte přístup k pokročilým gramatickým a stylovým úpravám, díky kterým budete psát stručněji a jasněji. S tímto nástrojem budou chyby v pravopisu minulostí i online.


Inteligentní asistent Microsoft Editor

1 TB místa pro vše, co máte rádi a je důležité

Součástí služeb Microsoft 365 je také přístup do cloudového úložiště OneDrive s kapacitou 1 TB prostoru pro veškeré vaše důležité soubory. Vše můžete jednoduše sdílet a přistupovat k obsahu odkudkoliv – například ze svého PC, notebooku, chytrého telefonu nebo tabletu. Svá data budete mít bezpečně uložena a okamžitě dostupná. Funkce Zálohování složek vám umožní zazálohovat a chránit vaše důležité soubory a zajistí vám bezpečný přístup ze všech vašich zařízení. Funkce Osobní trezor bude vaší nejlépe zabezpečenou složkou vůbec, ke které je přístup možný pouze po dvoufázovém ověření vaší totožnosti a tím zajistí nejvyšší úroveň ochrany pro vaše nejdůležitější soubory.

Osobní prostor pro vaše dokumenty OneDrive 1 TB

Tvořte a komunikujte společně online

Velkou výhodou Microsoft 365 je možnost společně spolupracovat na dokumentech. Můžete je přímo vytvářet online a vidět, co do nich kdo doplnil. Na dokumentu může v reálném čase pracovat několik lidí a ve stejném čase vždy vidí aktuální verzi. S online cloudovým úložištěm. S OneDrive je navíc sdílení dokumentů a souborů velmi snadné. A ještě důležitější ze všeho je, zůstat v kontaktu s našimi blízkými, kolegy, klienty. Microsoft vám proto může nabídnout další nástroje, jako je Skype nebo nový Microsoft Teams, které vám pomáhají zůstat v kontaktu s rodinou a přáteli prostřednictvím chatu a videohovoru. 


Spolupracujte se svými kolegy

Technické parametry

Typ softwaru Balíček kancelářských aplikací (Word, Excel, PowerPoint a Outlook), OneDrive s kapacitou 1 TB
Elektronická licence Ne
Délka licence 12 měsíců
Počet licencí 1
Lokalizace Čeština (vícejazyčná)
Kompatibilita Windows, Mac, iPadOS, iOS, Android

Odkazy