Scheppach HS 81 S special edition

Scheppach HS 81 S special edition

Akce
Stolová pila HS 81 S je kompaktní a skvěle postavená stolová pila vhodná do běžné domácí dílny. Příkon 1500 W. Celý popis
4 399 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 590 Kč
-18%
Doprava zdarma
Platí do 23.12.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
10.12.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1205275

Recenze (0)

Dušan K.
10.3.2020
Ověřený nákup
Nepochopím recenzi tipu: " ještě je v krabici" ,, konstrukce je podle mne určená běžným kutilům pro občasné využití,, kovová konstrukce podstavce je při dobrém dotažení pevná a milimetrově se "vlní" pouze "tělo" pily, které je plastové. Rozhodně odpovídá ceně,,,,Já osobně jsem si za tyto peníze koupil "Trabanta" a nečekám, že bude jezdit jako "Mercedes".
Cenová dostupnost
Doprava zdarma,, InTime,, Hulvát řidič, neochotný, pravděpodobně zcela bez drobných, byl jsem nucen mu nechat skoro 70,-Kč do kapsy.
Otakar D.
24.3.2020
Ověřený nákup
Dva nedostatky, při podélném řezu 4cm. a více je nutno sundat kryt kotouče a horní odsávání. Nalepená stupnice bočniho dorazu se brzo ošoupe.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.5.2020
Heureka recenze
Levné pro občasné použití. Nám amatérům bohatě vystačí
Při rozběhu se prudce roztočí - kopne Ucpávání vývodu pro piliny Kartáčový elektromotor s uhlíky Pravítko pro řezání úhlů se v drážce hýbe
Václav V.
2.2.2021
Ověřený nákup
Pila došla rychle a v pořádku. Poměrně často používaná. Zatím plně funkční. Spokojenost.
Miroslav B.
11.1.2021
Ověřený nákup
Super maká dobře... Na ty domácí práce fakt stačí!!!Myslel jsem že to bude slabé a jsem spokojen. Takže můžu doporučit a za ty prachy..
Martin K.
11.1.2021
Ověřený nákup
Za ty prachy celkem dobrý, až na ten slabý vlnitý kotouč.
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.1.2021
Ověřený nákup
Super. Silný motor. Na domáce využívanie úplne stačí.
Martin Š.
19.7.2020
Ověřený nákup
Pomer cena kvalita paráda. Nieje to profi náradie ale svoj účel splní.
Luboš T.
30.3.2020
Ověřený nákup
Dobrá cena - kvalita - pro domácí využití je OK.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.2.2020
Heureka recenze
pro domácí drobné využití je dobrá
Miroslav P.
6.2.2020
Ověřený nákup
Poměr cena výkon perfektní.
Mário B.
26.11.2019
Ověřený nákup
vyborny pomer cena/uzitok. Odporucam
Jaroslav K.
26.11.2019
Ověřený nákup
Za tu cenu, super
pETR k.
22.11.2019
Ověřený nákup
Skvělé na domácí práce. Lehká manipuace.
Vladimír G.
17.11.2019
Ověřený nákup
Jsem velmi mile překvapen, tak dobrý výkon jsem od tohoto stroje nečekal.