Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 814525

Tescoma Zdravá dóza do ledničky PURITY, máslenka

Tescoma Zdravá dóza do ledničky PURITY, máslenka

Velmi hygienická dóza na máslo s oboustranným dnem a výstupky proti vlhnutí je vhodná jak na servírování tak do ledničky. Vyrobeno ze špičkového plastového materiálu určeného pro zdravotnictví a farmacii. Celý popis
Ušetříte 50 Kč 249 Kč
199 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 50 Kč 249 Kč
199 Kč
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
1.4.2022
Ověřený nákup
Lepší výrobek není.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.3.2022
Ověřený nákup
Dobrý super přísavky
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.3.2022
Ověřený nákup
Praktická dóza. Splnila očakávania. Odporúčam.
Pavla U.
11.12.2021
Ověřený nákup
Moc pěkná, máslo díky bodlinkám na dně pěkně drží. Postranní pacičky dodány i náhradní. Doporučuji.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.12.2021
Heureka recenze
Akorát na kostku másla. Praktická dóza. Na máslo každému doporučuji.
Otevírání dózy funguje správně, ale pacičky mohou při špatné manipulaci upadnout a to by možná mohlo být vymyšleno lépe.
Dana D.
4.12.2021
Ověřený nákup
Veľmi dobrá vec, ľutujem, že som nekúpila skôr. Neustále balenie masla do fólie čo sa trhala a smykala, mi liezlo na nervy. Tu maslo drží, keď ho idem natierať. Krásne drží aj čerstvé niekoľko týždňov. Super, odporúčam.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.11.2021
Heureka recenze
pěkná prostorná miska, díky bodlinkám na dně máslo skvěle drží 2 náhradní boční úchytky pěkná
boční úchytky nedrží pevně, občas odletí, upadnou
Pavla Š.
19.10.2021
Ověřený nákup
Máslo uložené v této máslence nežlukne,nechytá pachy ledničky a není popatlané po obalovém papíru.
Nemá chybu
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.10.2021
Ověřený nákup
Skvělá, doporučuji :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.8.2021
Heureka recenze
Výborná pro uchování i servírování másla. Perfektní klipsy na zavírání
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.12.2020
Ověřený nákup
Pekna, elegantni, dobre skladna, ale vadi mi, ze uchytky na zacvaknuti se uplne sundavaji, od Tescomy bych cekala dumyslnejsi system. Misto toho jsou v baleni jedny nahradni.
Martin Z.
7.10.2020
Ověřený nákup
ok
Jiří Č.
1.9.2020
Ověřený nákup
funguje dobře
zavírací háčky nevypadají moc bytelně
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2020
Ověřený nákup
Funkční, lehká dóza. Dobře se s ní manipuluje, drží pevně zavřená, dobře se omývá. Jen oboje pacičky na uzavírání jsou bílé, nikoliv barevné, jak je uvedeno v popisu. Ale to je opravdu jen drobný nedostatek.
Milan K.
30.6.2020
Ověřený nákup
super