Leifheit Pegasus 180 Solid Maxx (81650)

Leifheit Pegasus 180 Solid Maxx (81650)

Záruka 5 let
Sušák na prádlo Pegasus 180 Maxx má extra dlouhou sušící plochu pro oblečení velikosti XXL extra výška – výška postranních křídel je přibližně 1,28 m, šířka 55 cm pro jednoduchý transport, délky šňůr jsou celkem 18 metrů. Celý popis
Ušetříte 655 Kč 1 699 Kč
1 044 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 655 Kč 1 699 Kč
1 044 Kč
Levněji s novou kartou za

Ihned k odběru na prodejně
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Pavel S.
26.11.2019
Ověřený nákup
Já sám jsem vysoký a stejný chci i sušák. A to nejen kvůli ergonomii, ale i z praktických důvodů. Ručníky či trika s dlouhým rukávem už nemusím věšet jen na bočnice, ale také na střední část.
je vysoký
má širší dráty
konstrukce je bytelná
obtížnější manipulace se skládáním a rozkládáním
vychytávka na ponožky je fajn, ale ty pak déle schnou
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.6.2016
Ověřený nákup
Maximální spokojenost! Vejdou se tam krásně pověsit kalhoty, spousta mista i držák na ponožky je dobrá vychytávka. Jen je horší na přenášení, jinamk za nás velká spokojenost!
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.2.2022
Ověřený nákup
Super, vysoký sušák
Juraj S.
31.12.2021
Ověřený nákup
Kvalitny a stabilny susiak odporucam.
Markéta K.
30.9.2021
Ověřený nákup
Sušák je hodné vysoký - skvělý na ložní prádlo, zároveň je úzký, takže se vejde do užšího prostoru a snadno jej pronesete dveřmi.
Rohy rozkládacích křídel jsou celkem ostré, což je nepříjemné, chodíte -li kolem sušáku v úzkém prostoru.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2021
Ověřený nákup
Je vysoký a má dlouhé šňůry, přitom projde dveřmi šíře 60 cm, takže maximální spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.3.2021
Heureka recenze
vyšší než obvykle lehký
nelze příliš zatížit
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.1.2021
Heureka recenze
výška (verze Max) stabilita
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.10.2020
Heureka recenze
Dobře se na to věší dlouhé a rozměrné prádlo, tím jak je to vyšší než standardně.( povlečeni na postel ). neválí se vám to mokré prádlo po podlaze.
András S.
5.6.2020
Ověřený nákup
Po týždni používania som spokojný. Trvácnosť ešte neviem hodnotiť.
Výška (nohavice ani šaty sa nemusia preložiť)
Stabilne stojí na rôznych povrchoch (dlažba, koberec)
Všetky spoje a ukončenia sú z umelej hmoty
Jaroslav T.
2.6.2020
Ověřený nákup
dobrá kvalita za rozumnou cenu
Autor si přál zůstat v anonymitě
14.1.2020
Heureka recenze
stabilita
Praženková Ľ.
30.12.2019
Ověřený nákup
super vysoký,som spokojná
Jaroslava K.
23.12.2019
Ověřený nákup
Super pomocník do bytu
Dostatečně vysoký
žádné
Lenka Z.
18.12.2019
Ověřený nákup
Možná až příliš vysoký, špatná manipulace, musím si zvyknout