Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1101653

SENCOR SFD 790WH

SENCOR SFD 790WH

Sušička potravin SFD 790WH v bílé barvě uchová výživové hodnoty i strukturu usušeného ovoce a zeleniny. Sušička je vybavena pěti platy na sušení, na kterých lze usušit v podstatě cokoli. Díky tichému chodu, můžete sušit, aniž byste byli rušeni. Sušička má navíc i tepelnou pojistku proti přehřátí. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 200 Kč 999 Kč
799 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 200 Kč 999 Kč
799 Kč
Poslední 2 kusy
S novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
14.4.2021
Ověřený nákup
Spokojenost, za ty peníze výborné.
Levné a přitom dostačující. Suším maso i houby.
Mohla by být větší, ale zyknete si porcovat na víc dávek
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.3.2021
Heureka recenze
Nastavení teploty opravdu funguje Skvělá na sušení filamentů Akorát se do ní vejde 1kg špulka
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Frčí takmer nonstop a zatiaľ bez problémov
Peter M.
12.1.2022
Ověřený nákup
Za nízku cenu slušná kvalita
Aleš M.
7.1.2022
Ověřený nákup
Klasická sušička, ovoce.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.9.2021
Ověřený nákup
Bohatě stačí na drobné sušení. Občas si říkám, že jsem mohl vybrat větší, ale za ty peníze super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
31.8.2021
Heureka recenze
Malá ale prosotorná Jednoduché ovládání
Vrchní kryt drnčí, ale když tam oboustranou lepící páskou přilepíte např. podšálek, tak je to ok. :-D
David E.
28.7.2021
Ověřený nákup
Nemohu porovnávat s jinými sušičkami, ale chod mi přijde celkem tichý. Zatím jsem sušil jen houby a za noc krásně usušeno, takže prozatím spokojenost.
Milan S.
18.5.2021
Ověřený nákup
Celkom fajn,ale mohla byť väčšia
Ludmila C.
22.3.2021
Ověřený nákup
Jsem s produktem velmi spokojen.Pred časem jsem již takový výrobek vlastnil,proto jsem si objednal nový.
Lenka B.
12.3.2021
Ověřený nákup
Zatím doporučuji, malá ale šikovná.
bachrata s.
13.11.2020
Ověřený nákup
Sušička SENCOR SFD 790WH je pre domáce využitie ideálna. Je možné nadstaviť teplotu, čo je výhodou. Sušička je tichá. Nezaberie veľa miesta. Pomer ceny a výkonu 10/10.
Petra O.
5.10.2020
Ověřený nákup
Není to závada tohoto produktu, ale štve mě dlouhá doba sušení, vím že to mají všechny sušičky podobné.
Andrea R.
12.8.2020
Ověřený nákup
Maly zatial sme malo susili
František V.
19.6.2020
Ověřený nákup
Funguje dobře . A to i na maso .