Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1199488

Acer Iconia One 10 LTE (B3-A42-K66V)

Acer Iconia One 10 LTE (B3-A42-K66V)

Základem tabletu je čtyřjádrový procesor MediaTek MT8735, pracující na frekvenci 1,3 GHz, doplněný 2 GB operační pamětí. Vybaven je 10,1" displejem s rozlišením 1280 × 800 bodů. Obrazová data má na starost grafický čip Mali T720 MP2. Pro data je k dispozici eMMC paměť s kapacitou 16 GB. Tablet je dále vybaven bezdrátovým připojením Wi-Fi a Bluetooth, mobilním připojením LTE, předním i zadním fotoaparátem a čtečkou paměťových karet. Dodáván je s operačním systémem Android 7.0 Nougat. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 926 Kč
Zboží od: MALL
3 926 Kč

Popis

Acer Iconia One 10 LTE (B3-A42-K66V)

Základem tabletu je čtyřjádrový procesor MediaTek MT8735, pracující na frekvenci 1,3 GHz, doplněný 2 GB operační pamětí. Vybaven je 10,1" displejem s rozlišením 1280 × 800 bodů. Obrazová data má na starost grafický čip Mali T720 MP2. Pro data je k dispozici eMMC paměť s kapacitou 16 GB. Tablet je dále vybaven bezdrátovým připojením Wi-Fi a Bluetooth, mobilním připojením LTE, předním i zadním fotoaparátem a čtečkou paměťových karet. Dodáván je s operačním systémem Android 7.0 Nougat.

Kvalitní obraz

Tablet Iconia One 10 se pyšní 10.1“ obrazovkou s HD rozlišením. Obrazovka tabletu je jasná s bohatými barvami. Displej tabletu je snadno viditelný z jakéhokoliv úhlu díky technologii IPS a kromě dokonalého zobrazení obrazu si navíc užijete i podporu 10bodového dotykového ovládání pro gesta s více prsty najednou. Díky těmto vlastnostem bude používání tabletu pohodlné a velmi snadné.

Praktický design

Tablet má protiskluzovou povrchovou úpravu se vzorem, takže perfektně drží v ruce a při položení tabletu na jakýkoliv povrch jen tak nesklouzne. Tato úprava je nejen velmi praktická, zároveň je také velmi příjemná na dotek a plní i funkci designového prvku tabletu, která odliší váš tablet od jiných běžných tabletů. Když přidáte ještě tenké a lehké provedení, dostanete vskutku stylového společníka na cestu.

Sada aplikací Acer EZ Utilities a Kids Center

Acer EZ Utilities je exkluzivní sada aplikací, která vám nabízí paletu různých nástrojů pro zábavnější a jednodušší využívání tabletu. Umožňuje nastavit zařízení podle vašich potřeb, například co se týče rozměrů uživatelského rozhraní či předvoleb zvuku. Aplikace Kids Center nabízí rodičům pro jejich potomky přátelské prostředí vytvořené přímo pro mladé uživatele, které je možné podle libosti nastavovat, ovládat a zamezit přístupu na nevhodné stránky.


ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE

  • Procesor: MediaTek MT8735
  • Operační systém: Android 7.0
  • Výbava: Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, dvojice fotoaparátů, čtečka paměťových karet, G-senzor
  • Úhlopříčka displeje: 10,1"
  • Velikost operační paměti: 2 GB
  • Kapacita interní paměti: 16 GB eMMC
  • Hmotnost: 530 g