Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 981372007

BabyOno Taška přebalovací So City!, Tyrkysová

BabyOno Taška přebalovací So City!, Tyrkysová

117x

hodnoceno

96 %

spokojenost
Stylová a praktická taška pro maminky BASIC SO CITY.Je ideální na procházky. Tašku díky bočním úchytům lze připevnit na kočárek, díky regulovatelnému pásku přehodit přes rameno nebo díky pevným uším jednoduše a elegantně nosit v ruce. Taška BASIC SO CITY má 11 praktických přihrádek a z toho je 5 na suchý zip. Přehrádky slouží pro lahvičky, plenky, vlhčené ubrousky, hračky, ale také telefon, dokumenty a jiné. Taška má zapínání na praktický zip. Jako dárek, se v každé tašce nachází podložka na přebalování miminka. Celý popis

Barva

default
default
default
default
799 Kč
698 Kč
Prodává MALL
799 Kč
698 Kč
Poslední kus
Jiní prodejci
Levněji s novou kartou za

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Kateřina K.
28.8.2020
Ověřený nákup
Skvělá, skvělá, skvělá! Úžasné zachycení, praktická, k jakémukoliv kočárku. Plno kapes, i kapsa na zip. Nejlepší taška pro maminku a miminko!
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2019
Ověřený nákup
S taškou jsem velmi spokojena. Jde jednoduše připnout na rukojeť kočárku. Má dost kapes a vejde se do ní věci na celý den s mimčem. Hezky vypadá a dobře se nosí.
Ilona B.
13.5.2022
Ověřený nákup
Taška je super, má hodně kapes a je dostatečně velká. Dobrý výběr
Simona T.
7.5.2022
Ověřený nákup
Prostorná s hodně kapsami
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.4.2022
Ověřený nákup
Prostorná, odpovida popisu.
Veronika H.
19.3.2022
Ověřený nákup
Super přehledná, dlouho jsem vybírala až jsem vybrala tuhle na základě recenzi které opravdu nezklamaly
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2022
Ověřený nákup
Vypadá spíš jako kabelka než přebalovací taška, má dostatek kapes a univerzální uchycení, které lze upevnit na všechny kočárky. Naprostá spokojenost.
Jana O.
30.11.2021
Ověřený nákup
Priestor a veľkosť
Prebaľovacia podložka
Množstvo bočných vreciek
Možnosť pripojenia na kočík
Mgr. Slavomíra N.
12.10.2021
Ověřený nákup
Veľká a priestranná taška. Výborná 👍🔝
Tereza H.
14.9.2021
Ověřený nákup
Taška je moc pěkná, má spoustu kapes, dodání rychlé, bez problémů.
Tereza T.
19.8.2021
Ověřený nákup
Skvělá taška, prostorná se spousty kapsami/ předělem, úchytky přes rameno, do ruky a na madlo kočárku, vše pohodlné, i designově - vypadá moc pěkně, poměr cena/ kvalita spokojenost.
Mariana H.
11.1.2021
Ověřený nákup
Výborná kvalita, taška je priestranná, splnila očakávania.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2020
Ověřený nákup
Rychle k vyzvednutí. Pro maminky s 1 dítětem vhodná taška. Vleze se tam všechno co je potřeba.
velká
pohodlná přes rameni
ne pro dvě děti
není vhodná pro všechny tipy kočárku
Monika K.
10.7.2020
Ověřený nákup
Naprosto vyhovuje. Spousta kapes, moznost nosit v ruce, pres rameno, pripnout na kocarek.. pekny design a rozumna cena. Koupe urcite nelituji.
Monika S.
9.7.2020
Ověřený nákup
Praktická, má hodně kapes, jen ubírám hvězdičku za to, že se nedají vnější kapsy zapnout, jen velká kapsa zezadu má malý suchý zip, který se občas rozepne.