Philips 55PUS7805/12

Philips 55PUS7805/12

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Televize Smart v úhlopříčce 139 cm (55") s rozlišením 4K Ultra HD (3840×2160), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S2, OS SAPHI, HDR10+ / HLG / Dolby Vision, osvětlení Ambilight, vylepšení obrazu Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, LAN, HbbTV, multimediální USB přehrávač, nahrávání na USB, DLNA, hlasový asistent Amazon Alexa, zrcadlení obrazovky, YouTube, Netflix, Dolby Atmos. Připojení: 3× HDMI (ARC, CEC), 2× USB, optický audio výstup, sluchátkový výstup. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
14 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
11 990 Kč
-20%

Již se neprodává

K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2642421

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Recenze (0)

Marek D.
15.10.2020
Ověřený nákup
Na TV nejde HBO GO, pouze Netflix. Při vracení z programu na program tlačítkem zpět se stava že se TV přepne na program č.0 Potmě katastrofálni ovladač nečitelnej a pohmatu totéž tlacitka splívají s tělem. Celkem: podruhé bych si ji NEKOUPIL!!! Tv zakoupena 31.8.2020 recenze 21.12.2020
Zadní světla co mame ze 75% vypnutá.
Nejde HBO GO!!!!
Nečitelnej ovladač
Ovladač někdy nedělá to co chcete.
Zrcadlení obrazovky s Iphonem nekomunikuje
Ovladaní hlasem neboli diktování např. na Youtube nejde.
Jana P.
30.9.2020
Ověřený nákup
S televizí jsme maximálně spokojeni, splnila přesně to, co jsme od ní čekali
Roman S.
12.1.2022
Ověřený nákup
Super telka za rozumnú cenu. Trošku horšie prekresľuje rýchle akcie.
Stanislav H.
3.1.2022
Ověřený nákup
Vyborny tv, philips sa nekazia. Rezim ambilight sa da vypnut na ovladaci.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.10.2021
Ověřený nákup
spokojenost
Jan H.
9.5.2021
Ověřený nákup
Jsem s nákupem spokojen.
Martin L.
29.4.2021
Ověřený nákup
Zatím super, trochu pomalejší odezva na ovladač ale dá se zviknout
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2021
Ověřený nákup
Výborná TV
Daniel V.
22.3.2021
Ověřený nákup
Obraz a zvuk je opravdu špičkový.
Karel L.
10.3.2021
Ověřený nákup
Za tu cenu (v akci + hodinky) vynikající nákup. Obraz bezva, Ambilight je ve večerních hodinách fantastický. Alexa funguje jak má, nicméně na ovládání televizoru je dálkový ovladač praktičtější ("Alexa, switch TV off" je přece jen zdlouhavejší).
Cena
Funkčnost
Jednoduchá instalace
Bezva hodinky v ceně (asi ne vždy)
Nic
Leon K.
10.3.2021
Ověřený nákup
nevyrazni barvy
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.3.2021
Ověřený nákup
Poměr cena/výkon je super. Moc dobře ale nefunguje Alexa - tlačítko na ovladači se každou chvíli chová jinak, bohužel téměř nikdy neaktivuje Alexu. Automatické zapnutí televize při zapnutí jiného zařízení (např. Apple TV, PlayStation) funguje asi v polovině případů, možné méně.
Nefunkční alexa
HDMI CEC funguje tak v polovině případů
Lukáš S.
19.12.2020
Ověřený nákup
TOP
LADISLAV C.
10.12.2020
Ověřený nákup
super
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.11.2020
Heureka recenze
Vynikající ostrý obraz velmi dobrý zvuk ambilight funguje bez problémů a vytváří při sledování televize zajímavou kulisu
složitě vrstvené menu pomalá odezva televize na ovladač