Philips 70PUS7505/12 + ústní sprcha a elektrický kartáček ZDARMA!

Philips 70PUS7505/12 + ústní sprcha a elektrický kartáček ZDARMA!

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Dárek
Televize Smart v úhlopříčce 178 cm (70") s rozlišením 4K Ultra HD (3840×2160), tuner DVB-T/T2 (HEVC)/C/S2, OS SAPHI, HDR, vylepšení obrazu Engine P5 Perfect Picture, Wi-Fi, LAN, HbbTV, multimediální USB přehrávač, DLNA, přehrávání 360° videa, zrcadlení obrazovky, YouTube, Netflix, Dolby Atmos. Připojení: 3× HDMI (ARC, CEC), 2× USB, optický audio výstup, sluchátkový výstup. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
22 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
16 990 Kč
-26%

Již se neprodává

K doručení lze objednat výnos až do bytu, zapojení a odvoz starého spotřebiče
Jednotlivé služby si budete moci zvolit během vytváření objednávky v kroku Doprava a Platba.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2642365

Tento televizor získal certifikaci od poskytovatele České Radiokomunikace a.s. a je tak otestován pro příjem nového DVB-T2 (H.265/HEVC) vysílání v ČR.

Recenze (0)

Petr S.
10.2.2021
Ověřený nákup
bezvadna TV a cena taky
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.12.2021
Ověřený nákup
za tu cenu bezkonkurencna tv
Peter S.
7.12.2021
Ověřený nákup
Cena
70 palcov
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.12.2021
Ověřený nákup
Po zapnutí problikávání menu. Po aktualizaci firmware zmizely ovládací prvky u internetové televize. Televize vrácena
Dobrý zvuk i obraz
Velikost
Nefunkční menu
Václav Š.
2.12.2021
Ověřený nákup
Jsme maximálně spokojeni, sledujeme nejvíc různé sporty a na to je tato tv přímo idelální
David B.
29.11.2021
Ověřený nákup
Televize se špatně ovládá a na LCD v tmavémProstredi blede fleky
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.11.2021
Heureka recenze
Televize vypadá dobře, ale ohodnotíme až po Vánocích
Pavel H.
22.11.2021
Ověřený nákup
Za málo peněz hodně muziky... resp. obrazu 😉
Branislav M.
11.11.2021
Ověřený nákup
Bezkonkurenčná cena Super obraz Rýchle dodanie
josef p.
11.2.2021
Ověřený nákup
Lehká ovladatelnost,čistý obraz.
Dalibor T.
10.2.2021
Ověřený nákup
Velmi spokojen cena výkon 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.12.2020
Heureka recenze
super průvodce nastavením televize, podle kterého to byla hračka.
Martina P.
2.12.2020
Ověřený nákup
Velká a kvalitní obraz✨🖤🎀
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.11.2020
Heureka recenze
Rychlost dodání
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.11.2021
Ověřený nákup
Obraz za take peniaze (cca 580 e) v pohode. Ma operacny system ktory je nepouzitelny, okrem nainstalovanych aplikacii nic ine tam nedostanete. Webovy prehladac extremne pomaly. Cize, kto pojde cez set-top box, zapne program a pozera, telka ok. Kto chce vyuzivat telku skrz rozne aplikacie, nie je sanca