Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 2888541

Samsung QE43Q60A

Samsung QE43Q60A

Televize Smart QLED4K Ultra HD rozlišením (3840×2160) o úhlopříčce 108 cm (43 "). HDR (HDR10+, HLG), tuner DVB-T/T2 (HEVC/H.265)/C/S/S2, OS Tizen, Wi-Fi, webový prohlížeč, Bluetooth, Chromecast, DLNA, HbbTV, herní režim, Steam Link, přehrávání z USB, záznam vysílání na USB, Timeshift, hlasové ovládání, O2 TV, YouTube, Netflix, Apple TV, Skylink Live TV, HBO GO, Skylink Fastscan. Připojení: 3× HDMI 2.1 / 2.0 (eARC), 2× USB 2.0, 1× LAN, 1× optický audio výstup, 1× Cl+. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Produkt se již neprodává
Ušetříte 8 000 Kč 19 990 Kč
11 990 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 8 000 Kč 19 990 Kč
11 990 Kč
Doprava zdarma
Jiní prodejci
S novou kartou za

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
11.8.2021
Ověřený nákup
10letá dcera hodnotí: televize je super, ovladač je kouzelný a je to nejlepší televize na světě :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.3.2022
Heureka recenze
Žádnou ohromující nespatřuji :-) Až na níže uvedené dle představ.
Zpětný zvukový kanál eARC nepracuje s mým starším domácím kinem tak jak má(a jak fungoval se starou TV) i když se jedná o stejného výrobce. Bez složitého opakovaného nastavování nehraje subwoofer domá…
Jiří K.
21.1.2022
Ověřený nákup
Televizi máme necelý měsíc, ale je to změna oproti předchozí Sencor 24'':-) Je to zážitek si na ní zahrát hry na Playstationu. Do našeho obýváčku tak akorát. Zatím teda spokojenost. Uvidíme časem, jak se projeví solární nabíjení ovladače. Myslím na to a když nemám ovladač v ruce, tak ho otočím tak, aby se dobíjel. Mohu jen doporučit.
skvělý obraz a zvuk
červené tlačítko
dostatek USB a HDMI portů
chytrý ovladač, ale je potřeba si na něj zvyknout
Jak už jsem někde v recenzích četl. Přesouvání programů v seznamu po jednom je dost nešikovné, ale dá se na to zvyknout. Když se to nedělá každý den...
Michal Š.
8.3.2022
Ověřený nákup
Maximální spokojenost ve všech ohledech
Anežka K.
22.12.2021
Ověřený nákup
Splnil očakávania 👍
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.7.2022
Ověřený nákup
Telka super 4k obraz, smart funkcie (youtube...) , proste všetko okrem zvuku, ten je fakt hrozný kto ma rád kvalitný zvuk. Chce to soundbar ale zatiaľ fungujem s Bluetooth repro JBL charge 4, čo je super ze zvuk z telky vie fungovať aj takto.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.7.2022
Ověřený nákup
Dodání a cena dobré, barva a zvuk dost dobré, ale ten mikro ovladač a ještě bez baterie strašné, byl téměř nenabytý, nelze ho nechat ležet bez přístupu slunce k zadní straně. Ovladačem nic nenaladíte, je tam jen několiv knoflíčků. Aby šla TV neladit se všemi funkcemi, tak jedna strana návodu A4 k obsluze vám nepomůže. Jelikož tedy výrobce a ani prodejce ani za slušnosti nikde nepíšou konkrétní WWW. sránku, jak se k podrobnému manuálu dostat, tak jsem musel strávit půl dne s jeho hledáním jinde. Když jsem jej konečně našel, tak to bylo pro mě k vytisknutí 264 stran velikosti A4. K přpojení WIFI musíte mít zváští účet z mob. telefonu, no pro starší osobu je to téměř nezvladatelné.
obraz a zvuk
Popsáno v recenzi
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.7.2022
Ověřený nákup
Televízor je veľmi zle ozvučený, ostatné parametre nehodnotím, zvuk ako z plechovky
Pavel B.
28.6.2022
Ověřený nákup
Nejde nastavit čeština
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.6.2022
Ověřený nákup
+ moc hezký obraz, minimalistický design, funkce - víc "chytrá" než "televize". Kdo čeká jen náhradu starého přístroje, bude zoufalý z podivného dálkového ovládání a nezvyklých menu. - Navíc, dodané dálkové ovládání má sw chybu, kdy při úvodním nastavení neumožní nastavit pin (tzn. zadat čísla), bez kterého se televize nerozběhne. Podle internetu je nutné použít klasické dálkové ovládání od staré Samsung televize. Fakt to funguje.
moc hezký obraz
víc "chytrá" než "televize"
Navíc, dodané dálkové ovládání má sw chybu, kdy při úvodním nastavení neumožní nastavit pin.
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.5.2022
Heureka recenze
Vyborné
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.4.2022
Ověřený nákup
Televize super. Jsme s ní plně spokojeni. Jen při dovezení televize byl ovládač úplně vybitý (není na baterie, káblík na dobíjení není součástí televize). Kdybych něměl telefon Samsung (nabíječka se správným USB), tak bychom ji ani nerozběhli. Jinak na ovládač jsme si delší dobu museli zvykat.
Chybí USB na dobíjení ovládaču k TV
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.4.2022
Heureka recenze
zatím OK, jen nám nešla nastavit čeština
Roman Z.
14.2.2022
Ověřený nákup
zboží v pořádku, ale WEDO opět nezklamalo, o 5 dnů opožděné dodání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.1.2022
Heureka recenze
Vše funguje jak má být