Bílé Zboží je držitelem titulu Obchodník roku

Praha, 10. října 2004

Držitelem titulu „Obchodník roku 2004“ v kategorii internetových obchodů se stal obchod www.bilezbozi.cz, provozovaný společností Internet Mall, a.s.

Internetový obchod www.bilezbozi.cz, provozovaný společností Internet Mall, a.s., byl dne 5. října 2004 vyhlášen Obchodníkem roku 2004 v kategorii internetových obchodů. V letošním druhém ročníku soutěže o vítězi v kategorii internetových obchodníků poprvé rozhodovala odborná porota, která hodnotila všechny zástupce nejvýznamnějších českých internetových obchodů.

„Jsem hrdý na své spolupracovníky a jsem rád, že si jejich zapálení pro věc všímá i odborná veřejnost, děkuji“ prohlásil po předání ceny Ondřej Fryc, předseda představenstva společnosti.

GE Capital Multiservis Obchodník roku 2004 je ocenění služeb a servisu společností z oblasti obchodu působících v České republice.
Základním kritériem hodnocení je šíře poskytovaného sortimentu, design obchodů, image obchodníka, kvalita personálu a služeb, velikost obchodní sítě, doplňkové služby, ceny prodávaného zboží, akceptace finančních služeb.

Více informací najdete na internetové stránce soutěže: http://obchodnikroku.idnes.cz.

Společnost Internet Mall

Internetová nákupní galerie Internet Mall sdružuje pod jednou střechou specializované obchody, které vedle vlastního prodeje nabízejí svým zákazníkům i kompetentní odborné poradenství a široký repertoár doplňkových služeb.

Společnost Internet Mall, a.s. provozuje vlastní internetové obchody www.bilezbozi.cz, www.mp3store.cz, www.fotoexpert.cz, www.audioexpert.cz, www.videoexpert.cz, www.mobilka.cz, www.pcexpert.cz, www.pneuexpert.cz, www.bartsport.cz, www.sekacky.cz, www.showpark.cz, www.ostrovpokladu.cz, www.hobbyexpert.cz, www.zarizeno.cz a kamenný obchod v Praze. Nákupní galerii Internet Mall doplňují partnerské obchody www.multimarket.cz a www.kosmas.cz. Obchody Internet Mall nabízejí přes sedmdesát tisíc položek zboží více než dvou set značek.

Tržby společnosti za rok 2003 dosáhly výše 302 milionů Kč bez DPH, resp. 368 mil. Kč s DPH.