CZ Doprava zdarma

Sluchátka jako perfektně hrající módní doplněk

Praha, 29. března 2011

Bez iPodu nebo mobilu s mp3 přehrávačem nedáte ani ránu? A jaká máte sluchátka? Barevná a designová, jejichž zvuk za moc nestojí, nebo perfektně hrající model, který je tak nudný, že si ho nikdo nevšimne? Přitom i špičkoví výrobci nabízejí sluchátka, která hrají barvami nebo upoutají rafinovanými tvary, a z nároků na kvalitu nemusíte slevit ani o píď.

SENNHEISER CX 310 Adidas Originals

Nevěříte? Podívejte se do nabídky internetové nákupní galerie MALL.cz. Ze sortimentu značek a designů vám budou přecházet oči a možná nakonec neskončíte jen u jednoho modelu.

Pro běžce: SENNHEISER CX 310 Adidas Originals

„Pecky“ značky SENNHEISER jsou naprostou klasikou, model CX 310 však nabízí neklasický design. Ten vznikl díky spolupráci s brandem adidas originals a výsledkem jsou sluchátka, která stylově doplní váš běžecký outfit.

Cena: 1090 Kč

Skullcandy SMOKIN BUDS Paul Frank (Pink)

Drsně růžové: Skullcandy SMOKIN BUDS Paul Frank

Další klasikou mezi sluchátky je značka Skullcandy, kterou se nebojíme označit jako kultovní záležitost. Fanoušky na celém světě si získala svými neotřelými designy, díky kterým majitele sluchátek jen těžko někdo přehlédne. Máte smysl pro humor? Pak by se vám růžové pecky ozdobené lebkami mohly líbit.

Cena: 555 Kč

Jako šperk: Pioneer SE-CL33

Pioneer SE-CL33

Proč by sluchátka neměla ladit s vašimi oblíbenými šperky nebo chic outfitem? Značka Pioneer ví, jak vyjít vstříc ženským rozmarům, proto sluchátka SE-CL33 dodává se třemi různými stylovými kryty, kterými můžete vzhled sluchátek dotáhnout.

Cena: 949 Kč

Pro DJky: Monster Beats by Dr. Dre Solo HD

Monster Beats by Dr. Dre Solo HD (Red)

Pecky jsou pro vás příliš nenápadné? Zkuste lehoučká odpružená sluchátka od legendární značky Monster. Ať už v nich budete křižovat ulice, dřít v posilovně nebo trénovat v parku, vždy budou perfektně držet na uších. Navíc je snadno složíte a zabalíte do kapsy nebo tašky, takže s vámi mohou být opravdu kdekoliv.

A ten zvuk! Neuvěříte, že něco takhle stylového a lehkého dokáže muziku reprodukovat tak dokonale.

Cena: 4990 Kč