CZ 2018-10-SG-XmasDeco

Vysavače podle vašeho gusta: Ro Power Line

Praha, 9. května 2013

Zákazníkům hledajícím kvalitní klasické vysavače se nabízí nová možnost. Společnost Gorenje, dobře známá svým bílým zbožím, se pustila do výroby malých domácích spotřebičů. Mezi novinky patří vysavače řady Ro Power Line.

Prvním z řady je vysavač Gorenje VC 2223 RPBK RoPower. Tento model potěší především majitele domácích mazlíčků. S výkonem 420 W a speciálním kartáčem Pet Hair si hravě poradí se všemi chlupy na čalounění. Na hladší povrchy pohovek a koberců má nástavec Sofa turbo. Se svojí váhou 4,5 kg se lehce stane pomocníkem i méně fyzicky zdatným členům rodiny.

Cena na MALL.CZ: 3 190 Kč

Pro vzdálená a nedostupná místa byl navržen model Gorenje VC 2027 RPO RoPower. Díky kartáči Extensive hand a nástavci na tvrdé podlahy s ním můžete vysávat opravdu kdekoli. Nástavec je sestaven ze dvou kloubů, takže s ním lze uklízet třeba na nejvyšších policích, a pokud je ještě třeba prodloužit dosah, je zde protahující ruka. S tímto vysavačem se lze dostat až 20 m daleko! Jako každý z této řady je vybaven HEPA filtrem, pogumovanými kolečky a Soft startem – pomalým náběhem, který nezatěžuje síť.

Cena na MALL.CZ: 3 290 Kč

Tyrkysový model Gorenje VC 2226 RPB RoPower je zvláště vhodný pro alergiky. Potěšit však může každého, kde chce mít pohovky a matrace prosté bakterií a jiných mikroorganismů. Nástavec Bacteria Buster spolehlivě vyhubí bakterie díky technologii, která využívá UV záření a drobných vibrací. Vysavač může využívat, kromě normálního, také speciální šestivrstvý sáček. S akčním rádiem 17 metrů a díky lehké váze je vhodný i pro běžný úklid.

Cena na MALL.CZ: 3 490 Kč