Trixie transportní klec vel. L

Trixie transportní klec vel. L

Pozinkovaná transportní či výstavní klec pro psy. Celý popis

Velikost

Od prodejce MALL
2 999 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
1 987 Kč
-33%

Momentálně nedostupné

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 506509003

Recenze (0)

Jakub S.
7.1.2022
Ověřený nákup
Dokázala to složit i přítelkyně, takže obtížnost spíše začátečník. A pes nám to ještě nedokázal rozložit. Přidám jen malej life hack, měli jsme to samosebou na začátek pro stěně a to mělo na začátku dost velkej problém překročit ten "schůdek" my jsme to celý otočili a je to perfektní :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.6.2021
Heureka recenze
dnes vyzkouším a je s úchytem praktická,
Janka R.
3.6.2021
Ověřený nákup
Som nad mieru spokojná
Dominika N.
13.3.2021
Ověřený nákup
Prostorná, celkem bytelná klec. Jednoduché složení.
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.2.2021
Heureka recenze
pro psíka jeho domeček a pro nás možnost pejska bezpečně odložit pro chvíli kdy by mohl přijít k úrazu nebo je nutné udělat něco u čeho nepotřebujeme jeho asistenci
možná by bylo s výhodou spodní část mít trochu vyšší, podlážka je příliš mělká a psíkovi propadávají hračky
Karel H.
11.1.2021
Ověřený nákup
Pěkná klec pro psa, výhodou dvoje dvířka.
Zdenka C.
4.12.2020
Ověřený nákup
rychlý, spolehlivý
Autor si přál zůstat v anonymitě
8.8.2020
Ověřený nákup
S klietkou som spokojná, je pevná.
Monika Č.
6.8.2020
Ověřený nákup
Klec je super. Funguje jak má a je prostorná.
Jozef M.
15.7.2020
Ověřený nákup
Skvela vec, dobra kupa
Vlasta B.
17.8.2016
Ověřený nákup
S výrobkem jsem velmi spokojená. Náš pejsek využívá klec doma , vždy když je doma sám. Je v bezpečí a nemusím se bát, že si bez dozoru přivodí úraz.
Peter N.
29.1.2020
Ověřený nákup
Spokojnost
Michaela P.
10.1.2020
Ověřený nákup
Splnila očekávání!!!!
Veronika V.
14.11.2019
Ověřený nákup
Je super... ľahko sa skladá ..
Alena L.
26.2.2016
Ověřený nákup
S tymto produktom som velmi spokojna,jeho vyhodou je ze je velmi dobre umyvatelny a manipulacia s nim je velmi jednoducha.Doporucujem tento produkt aj inym zakaznikom.