Jean Brunet Paštika z vepřových jater s Armagnakem, 180g
Popis
„Tradice a modernost“ je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd.
Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Paštika z vepřových jater s Armagnakem
Paštika z věpřových jater s Armagankem od Jean Brunet – je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terina.
Tato paštika z vepřových jater s Armagnacem dokáže zpříjemnit běžné chvíle u společného stolu a dodá nádech vyjímečnosti tradičnímu pokrmu.
Složení: Vepřová játra 40%, vepřové sádlo, vepřová krkovička, sůl, armagnac 0,9%, koření, muškátový oříšek, pepř.
Výrobce: Jean Brunet – Route de Sénac, Zone industrielle, 65140 Rabastens-de-Bigorre – Francie
Země původu: Francie
Skladování: neotevřené produkty lze uchovávat mimo lednici na chladném suchém místě, po otevření produktu uchovávat v lednici a spotřebovat do 7/10 dní
Alergeny: Skořápkové plody: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1417 Kj / 343 Kcal
Tuky 32.0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 13.0 g
Sacharidy 0.5 g
z toho cukry 0.5 g
Bílkoviny 13.0 g
Sůl 1.2 g