Braun tyčový mixér MQ 7087

Braun tyčový mixér MQ 7087

AKCE: Braun 60 dní záruka vrácení peněz (po registraci, platí do 31. 12. 2021)! Podmínky akce najdete zde.
Tyčový mixér s příkonem 1000 W a pohodlnou regulací otáček bez přerušování. Braun MQ 7087 disponuje Active blade technology, díky které zvládne zpracovat nejtvrdší suroviny pomocí čepele pohybující se směrem nahoru a dolů. Součástí balení je bohaté příslušenství.
Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
3 990 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 250 Kč
-18%

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
25.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1440515

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.5.2021
Heureka recenze
Překvapivě tichý chod motoru. Solidní konstrukce základních částí (tyčový mixer, nástavec na kaši a metla). Rozsáhlé příslušenství může do jisté míry (a pro menší množství zpracovávaných potravin) zas…
Hodilo by se aspoň pouzdo na nože z příslušenství. Mezera mezi krouhacími nástavci a šachtou by mohla být menší, poměrně vysoký kus zeleniny (ovoce) zůstane nezpracován. Otázkou je, jak dlouho vydrží …
Richard B.
18.10.2021
Ověřený nákup
dfdzfdj
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2021
Ověřený nákup
Velmi široká sada s multifunkčním použitím. Opravdu ostré sekáčky. Moc jsem si oblíbila struhadlo, to funguje naprosto parádně. Nástavce na něj jsou dostačující. U menšího sekáčku mě trošku zamrzelo, že se dost pere se sekáním čokolády, až větší sekáček si poradil. Je skvělé, že u tohoto typu mixéru již vynechali pojistku zámku, u předchozího typu mi to někdy překáželo, ale zato tlačítko pro sekání bylo o něco šikovnější. U tohoto typu je zastrčené, tím tedy nahrazuje ten zámek, takže je manipulace trošičku ošemetnější, ale dá se na to rychle zvyknout. Výměna či odepnutí nástavců jde naprosto lehce, u předchozího typu se některé nástavce nechtěly tak snadno odepnout. Velká výhoda je i v nástavci na kaši, ten tedy pěkně zeleninu rozmělní. Zatím tedy velká spokojenost, můžu jen doporučit.
Miluše M.
28.12.2020
Ověřený nákup
Skvělý pomocník do kuchyně
Miriam Š.
22.11.2021
Ověřený nákup
Trochu jsem se obávala nekvalitního materiálu, nakonec jsem byla mile překvapena. Nože z kvalitní oceli a velice ostré. Nádoby jsou super. Vše v pořádku ;)
Aneta H.
17.6.2021
Ověřený nákup
Super robot!
Autor si přál zůstat v anonymitě
10.3.2021
Heureka recenze
Skvělá kvalita
Zatím žádná
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.3.2021
Heureka recenze
Komplexní mixér s dostatkem výkonu
Kateřina M.
10.5.2020
Ověřený nákup
Skvely vyrobek. Funkcni. Velmi usnadni praci v domacnostipredevsim tem kdo nemaji radi strouhani ;-) Doporucuji.
Michaela K.
10.4.2020
Ověřený nákup
Ztím veliká spokojenost