Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 938655

Braun MultiQuick 9 MQ 9037

Braun MultiQuick 9 MQ 9037

Ruční mixér BRAUN MultiQuick 9 MQ 9037 o výkonu 1000 W, ActiveBlade pohyblivá mixovací noha a čepel, SplashControl proti rozstřiku. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 022 Kč
Zboží od: MALL
3 022 Kč

Popis

000" style=„WIDTH: 100%“>

<h2 style="text-align: center

Pro tyčový mixér z řady MultiQuick 9 neexistují překážky!

Zvykněte si, že s tyčovým mixérem MultiQuick 9 zvládnete rozmixovat téměř vše!

Pokud vám stále ještě schází v kuchyni všestranný pomocník, je na čase pořídit si snadno ovladatelný tyčový mixér Braun MultiQuick 9 MQ 9037X v elegantním provedení prémiové černé barvy v kombinaci s nerezem. S jediným nástrojem zvládnete mixování, sekání, šlehání, krájení a strouhání, které při použití exkluzivní technologie ACTIVEBlade s pohyblivou mixovací nohou zaručuje vždy perfektní výsledek.

Přelomový MultiQuick 9 – rozmixujte téměř vše!

Tyčové mixéry Braun z řady MultiQuick 9 se řadí k všestranným, snadno ovladatelným a nepostradatelným pomocníkům. Vynikají svou univerzálností při použití jediného nástroje, neboť dokážou mixovat, sekat, šlehat, krájet i strouhat. Model MQ 9037X se pyšní vysokým výkonem 1000 W, a tak vám zaručuje efektivní a precizní výsledky.

ACTIVEBlade – unikátní a patentovaná pohyblivá noha a čepel pro dokonalé výsledky

Technologie ACTIVEBlade pro ještě lepší výsledky Mixér Braun MultiQuick 9 MQ 9037X disponuje jako první nejnovější technologií ACTIVEBlade, která spočívá v pohyblivé mixovací noze s čepelí. S technologií ACTIVEBlade dokonale rozmělníte jak ořechy, kokosy, sušené ovoce, tak i mražené suroviny. Díky několikanásobnému pohybu v různých výškách zvonu je dosaženo výrazně lepších výsledků za mnohem kratší dobu. Technologie je vysoce efektivní, tudíž si hravě poradí s jakýmikoli surovinami, a to i těmi nejtvrdšími jako jsou například ořechy, kokos, sušené ovoce či mražené potraviny. Pro tyčový mixér MQ 9037X neexistují překážky!

POWERBell PLUS a SplashControl – dokonalé výsledky bez nepořádku v kuchyni

Ať máte chuť na pesto z vlašských ořechů, smoothie nebo například gazpačo z červené řepy, jejich příprava bude vždy maximálně rychlá a pohodlná. Největší benefit představuje bohaté příslušenství, které činí z tohoto spotřebiče skutečného mistra ve svém oboru. Zaujme vás propracovaný nástavec POWERBell PLUS vybavený extrémně náročnými noži z nerezové oceli, který lehce rozmělní vše, co budete chtít. POWERBell PLUS navíc obsahuje extra mlecí nůž ve středu čepele. Díky tomu je dosaženo ještě lepších výsledků a pokrmy jsou mnohem kvalitněji zpracovány. MultiQuick 9 nabízí také technologii SplashControl, která díky unikátnímu tvaru zvonu otočeného proti směru pohybu nožů zabraňuje „hurikánovému efektu“, a tekutina se tak nedostane ven z nádoby. Užijte si tak mixování bez nepořádku v kuchyni.

SmartSpeed – regulace rychlosti jediným stiskem

K přednostem se řadí inteligentní systém SmartSpeed pro snadnou regulaci rychlosti. Lehkým stiskem tlačítka zpracujete měkčí potraviny a přichystáte ovocné nebo bramborové pyré. Pokud použijete silnější stisk, výkon se úměrně zintenzivní a mixér se vypořádá s tvrdými a dokonce i zmraženými surovinami. Ovládejte svůj mixér jednou rukou, a to i při nejvyšších otáčkách. Celý proces budete mít stále pod kontrolou díky měkké rukojeti opatřené protiskluzovou úpravou.

EasyClick Plus – intuitivní ovládání, které si zamilujete

Práce s mixérem Braun MultiQuick 9 MQ 9037X je nadmíru pohodlná, a to díky měkké a ergonomicky tvarované rukojeti. Pro jednoduché a intuitivní nasazení veškerého příslušenství je zde systém EasyClick Plus, pomocí nějž snadno nacvaknete nástavec a můžete začít ihned pracovat. Příslušenství můžete mýt v myčce na nádobí.

Jedinečné příslušenství pro maximální kuchařské výsledky

S bohatým příslušenstvím budete moci tyčový mixér využít k přípravě nekonečného množství pokrmů. Nerezová šlehací metla s mixovací nádobou o velikosti 600 ml (bez BPA) vám dokonale poslouží při přípravě domácí majonézy, šlehačky nebo různých krémů. S velkým sekacím nástavcem o objemu 500 ml připravíte lahodné bylinkové pesto, rozemelete ořechy na skvělý koláč nebo nasekáte zeleninu na kousky. Nástavec na kaší a pyré dokonale připraví bramborovou kaši a jemná zeleninová pyré.

Značka Braun, jakožto dlouholetý výrobce tyčových mixérů, vyniká svou německou kvalitou s dlouhou životností, tudíž nákupem tyčového mixéru Braun MultiQuick 9 MQ 9037X určitě neuděláte krok vedle.

Dále by Vás mohlo zajímat