Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 699967

Russell Hobbs 21503-56 Aura Hand Blender & Masher

Russell Hobbs 21503-56 Aura Hand Blender & Masher

Tyčový mixér Russell Hobbs 21503–56 Aura. Čerstvě rozmačkané brambory chutnají skvěle s kouskem másla a špetkou černého pepře. Ale šťouchání může být náročný úkol a od toho je tu Aura tyčový mixér se nástavcem na brambory. Proč mrhat časem a úsilým ručním šťoucháním, když tento chytrý nástavec to udělá rychleji – a s jemnějším výsledkem. Celý popis
Produkt se již neprodává
1 399 Kč
Zboží od: MALL
1 399 Kč

Popis

Skvělý pomocník

Čerstvě rozmačkané brambory chutnají skvěle s kouskem másla a špetkou černého pepře. Ale šťouchání může být náročný úkol a od toho je tu Aura tyčový mixér se nástavcem na brambory. Proč mrhat časem a úsilým ručním šťoucháním, když tento chytrý nástavec to udělá rychleji – a s jemnějším výsledkem.

Tento všestraný přístroj má odolnou mixovací nohu s čepelí z nerezové oceli, která se snadno udržuje – stačí ji odepnout a dát do myčky. Tyčový mixér Aura je skvělý na výrobu chutných smoothie, polévek, omáček, pyré a paštik. Nástavec na brambory se popere se všemi druhy zeleniny a je ideální k šťouchání jídel pro miminka nebo úpravu jídel pro batolata.

Bez tohoto skvělého bílého přístroje už nebudete chtít být!

Vlastnosti

  • příkon 600 W
  • nastavitelné rychlosti
  • odnímatelná mixovací noha s čepelí z nerezové oceli
  • součástí je nástavec na šťouchání brambor
  • odnímatelné nástavce pro jednoduché čištění
  • premiová bílá úprava s matnými černými a kovovými prvky

Dále doporučujeme: