Dyson ruční vysavač V8 Absolute

Dyson ruční vysavač V8 Absolute

Ruční akumulátorový vysavač Dyson V8 Absolute NEW má nejvyšší sací výkon mezi akumulátorovými vysavači. Bezkabelový model Vás nebude omezovat při úklidu Vaší domácnosti, provozní doba je až 40 minut. Celý popis
16 499 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
9 490 Kč
-42%
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Již se neprodává

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 941024

Recenze (0)

Petr N.
30.12.2020
Ověřený nákup
Skvělý
alica b.
6.1.2020
Ověřený nákup
Skvely vykon, mohol by vsak vydrzat dlhsie na jedno nabitie. Vhodnejsi do mensich priestorov ako na velke plochy
Ladislav T.
14.9.2021
Ověřený nákup
ihned po ruce,OK
Zdeněk S.
13.8.2021
Ověřený nákup
Jako každý výrobek má i tento své mouchy. Vysává dobře,leč při nabíjení se plete kablík.
Július K.
9.8.2021
Ověřený nákup
Manželka si ho chváli.
Petra P.
14.6.2021
Ověřený nákup
Maximalna spokojnost, ani raz som neolutovala kupu tohto sikovneho vysavaca :) Velky rozdiel oproti klasickemu, neda sa to ani porovnat.. Bateria vydrzi na povysavanie domu, vysypavanie necistot s lahkostou, vymena nadstavcov jednoducha, kefa na koberec vynikajuca, konecne som sa zbavila vlasov z koberca Kedykolvek k dispozicii, hoc len na omrvinky, vzdy mam cisto :) odporucam kazdemu ! Je aj tichy, rocna dcerka sa ho vobec neboji a tiez moj maly 1,5 kg psik :) Vyborna kupa ! :)
Autor si přál zůstat v anonymitě
25.4.2021
Heureka recenze
Obrovský sací výkon, relativně tichý, spoustu příslušenství, lehký, odolný
Nemá aretaci spínače, a vy tak musíte po celou dobu vysávání držet tlačítko. Trochu komplikovanější systém vysypání odpadní nádoby
Milan P.
17.3.2021
Ověřený nákup
Lehky,prakticky,rychly uklid.Patrovy dum,cca 40min vydrz baterie akorat.Uz bych nemenil.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.3.2021
Ověřený nákup
veľká spokojnosť
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.2.2021
Heureka recenze
velice dobry
Martin M.
9.1.2021
Ověřený nákup
výborný dle očekávání
Benjamin C.
29.12.2020
Ověřený nákup
Tiptop
Bohumír B.
25.12.2020
Ověřený nákup
Krásný a funkční výrobech, který by si v rámci ne malé ceny zasloužil odpovídající návod k obsluze. Okopírovaný je nevkusný a dost nefunkční.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.10.2020
Heureka recenze
velký sací výkon
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.10.2020
Ověřený nákup
Vyborny vysavac