Bubnovi Hračkobox - Úložný box na hračky s hrací podložkou

Bubnovi Hračkobox - Úložný box na hračky s hrací podložkou

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Hračkobox je velký úložný box s integrovanou hrací podložkou, na kterou se vejde až 5 dětí současně. Objem boxu je 24 l. S boxem ušetříte čas při úklidu hraček. Už nebudete stoupat na kostičky zatoulané po podlaze. Výška boxu: 40 cm, průměr: 30 cm, šířka hrací podložky: 148 cm. Kvalitní zpracování. Celý popis
789 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
490 Kč
490 Kč/ks
-37%

Skladem u partnera 5+ kusů

31.1.2022 - 1.2.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Bubnovi s.r.o.

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100052178216

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
12.1.2022
Heureka recenze
Rychlost uklidu nepouzitych LEGO kosticek Bazenek ma dostatecny prostor na rozhrabavani LEGO kosticek pro vyber te spravne
Box se chova spise jako tuhy pytel, nez jako pevny box. Klidne bych byl pro nejakou tocitou vertikalni pruzinu po obvodu boxu. Skoda, ze neni mozne vybirat barvy boxu
Ověřený tester
30.9.2021
Testuj.to recenze
Hračkobox je veľmi zaujímavý nápad. V prvom rade oceňujem veľkú hraciu plochu, rýchle a jednoduché uloženie hračiek a v neposlednom rade krásny dizajn. Čo nás však prekvapilo, ale nie v tom dobrom slova zmysle, že boxík nedrží svoj tvar. Teda nie je to také hrozné, ale úprimne čakala som stabilnejší boxík, ktorý postojí aj prázdny. Chýba mu pevný spodok, ktorý by ho držal stabilne. Aj veľkostne by mohol byť väčší. Na koniec by som ešte prijala aby bolo viečko pripevnené k boxu, pretože ako poznám našu slečnu, tak ho určite niekam zapotrošíme. Celkovo som bola s boxom spokojná avšak má nejaké muchy, ktoré treba vychytať a bude úplne dokonalý. Nápad je to super, určite sa ujme.
Veľký priestor na hranie
Rýchle uloženie hračiek
Krásny dizajn
Praktické úchyty po bokoch
Nestabilné prevedenie
Malá veľkosť
Ověřený tester
30.9.2021
Testuj.to recenze
Doporučuji všem s malými dětmi, které si hrají na zemi. Dřív jsem řešila nějakou podložku, deku apod. Tohle je skvělá varianta, která šetří prostor (je to úložný box a podložka zároveň), hračky se dají celkem snadno nasypat z deky zpět do boxu, aniž byste je museli uklízet po jedné. Ocenila bych jen více barevných a velikostních variant boxu i deky. Jinak jsme s produktem spokojeni.
snadné rozložení deky
lehká manipulace při úklidu
skladnost - menší velikost boxu a přitom dostatečná velikost hrací podložky
omyvatelnost deky
dvě ucha na přenášení boxu
jen jedna barevná a velikostní varianta
Ověřený tester
29.9.2021
Testuj.to recenze
Hračkobox je naprosto boží. Funguje bezvadně a úklid je vždy rychlý a zábavný. Není nad to, když během chviličky máte uklizeno spousty hraček a zároveň je máte schované na další hrátky vaší ratolesti. Můžeme opravdu jen doporučit, jsme nadšeni od chvilky co dorazil.
Zpracování.
Funkčnost.
Design
Skladnost
Ověřený tester
29.9.2021
Testuj.to recenze
Hračbobox se bude líbit všem rodičům i dětem. Dítě ho bez problémů zvládne samo rozložit, pohrát si a nakonec rychle uklidit. Můžete ho vzít sebou i na cesty - např. na dovolenou, návštěvu apod. Líbí se mně kvalitní zpracování i design. Určitě jich ještě pár pořídíme, ať máme doma rychle a bez námahy uklizeno. Určitě ho taky vyzkoušejte!
krásný design
kvalitní zpracování
rychlost rozložení
rychlost složení
Ověřený tester
28.9.2021
Testuj.to recenze
Moc pěkně zpracovaný box na hračky s dekou. Tu bych tedy raději volila odepínací. Líbí se mi pěkná provázková madla, které box udrží a oživí. Dceři (10 měsíců) box jen otevřu a rozložím deku, hračky si sama vytahuje a hraje si s nimi. Je to bezva, že i venku na louce nemusím řešit deku a tašku na hračky. Vše mám v jednom a hračky pak jen shrnu s dekou a je uklizeno. Hraček se do boxu vejde mnoho. Když box nevyužíváme, stačí ho složit do placky a uschovat.
Zpracování
Kvalita
Efektivnost
Velká deka na hraní
byla bych ráda za oddělitelnou deku
Ověřený tester
28.9.2021
Testuj.to recenze
Tento hračkobox je úžasný nápad. Box na krásny dizajn, je spratný a praktický. Má dva úchyty, viečko a pripevnenú deku. Syn má dva roky, krásne rýchlo si vie vyložiť hračky von na deku, s tou mu ešte pomáham, aby ju mal pekne rozloženú. Takisto rýchlo sa hračky naspäť jednoducho nasypú a zavrú. Prijala by som ešte väčší box a rôzne dizajny a trošku pevnejší materiál. Za mňa maximálna spokojnosť inak.
Rýchlosť vykladania hračiek von.
Rýchlosť upratovania hračiek dnu
Dizajn
Jednoduchosť
Chcelo by to trošku pevnejší materiál.
Prijala by som väčší box a aj iné vzory
Ověřený tester
28.9.2021
Testuj.to recenze
S hračkoboxem jsme nadmíru spokojeni! Kdo jezdí často pryč, ať uz na chalupu nebo k babičkám, určitě se mu bude tento box libit a hodit. Je velice prakticky, vleze se do něj opravdu dostatečně hraček, neni těžký ani zbytečně velký. Prostě tak akorát? Poutka pro uchopení a přenesení jsou taky velice odolné, takže se nebojím, dát do hračkoboxu pár těžších hraček. Dvou letá dcera si sama k němu jde, otevře, vytáhne hračku a následně i uklidí, takže za mě funkčnost splněna. Z čeho jsem unešena je design, velmi roztomilý. Jelikož bydlíme v domečku se zahradou, jako super bonus mi přijde složená hraci podložka, která se nachází v boxu. Rodič nemusí zbytečně myslet na to, aby třeba nezapomnel vzít deku na zem. Mohu jen doporučit ?
Design
Praktičnost
Objem a výška boxu
Odolná poutka pro uchopení
Hrací podložka pro hraní v exterieru
Jediné, co bych více uvítala je zip na zapnutí textilního vika. Kdyz se nandá na box, má tendenci "utíkat" a padat při přenesení ?
Ověřený tester
28.9.2021
Testuj.to recenze
Hračkobox mě mile překvapil. Jsem z něho nadšená. Hračky vytáhnete během sekundy ven a také je i schováte. Hrací podložka je velká, takže si na ni vyhraje více dětí. Dá se použít i venku, díky materiálu, který podložka má. Určitě je super na cestování, hodně jezdíme na chatu, takže tam to využijeme hodně. Taky má moc pěkný design a velikost jračkoboxu mi přijde akorát.
design
rychlé vytáhnutí hraček
rychlý úklid hraček
velká hrací plocha
lze využít i venku
super na cesty
Ověřený tester
27.9.2021
Testuj.to recenze
Děti při první spatření velké nadšení, podložku rozloží s nadšením - velký prostor, ideální i pro více dětí. Velké plus dávám tomu, že je přenosný, takže ho můžeme vzít kamkoliv, pouze bych uvítala tmavé provedení, údržba, i pro využití venku. Hračkobox má za mne menší objem, uvítala bych větší, i tak je pro nás idealní pomocník, ušetří spoustu času. Mohu jen doporučit.
Krásný vzhled
Snadná manipulace
Velká podložka
Pro nás malý objem
Ověřený tester
27.9.2021
Testuj.to recenze
Jsme z hračkoboxu naprosto nadšení! Rychlý úklid hraček, jednoduchá manipulace pro dítě. Na podložce je dost místa i pro kamarády nebo sourozence. Do boxu se vejde spousta hraček a navíc je z pevného materiálu, takže se jen tak nepotrhá. Navíc je přenosný, takže ho s sebou můžeme vzít kamkoliv. A jako bonus má krásný barevný design jak pro holky tak kluky! My můžeme hračkobox jedině doporučit!
Optimální velikost
Pevná látka
Rychlý úklid hraček
Jednoduchá manipulace pro dítě
Krásný design
Ověřený tester
27.9.2021
Testuj.to recenze
Hrackobox je nejlepsi reseni, co jsem kdy videla.. Ma krasne barvy, jednoduche rozlozeni, coz zvladnou krasne deti samy.. Hracek se tam vyjde opravdu dost a uklid do peti sekund.. Konecne se nerozciluji nad legem po celem byte.. Ma uzasny material.. Za me proste jednicka, ktera by nemela chybet v zadne domacnosti..
Design
Funcknost
Barvy
Rychly ukid
Ověřený tester
26.9.2021
Testuj.to recenze
Funkčnost výrobku úplně nesplnila moje očekávání, na úklid do boxu jsou potřeba dvě osoby, jinak se hračky sypou i všude okolo, protože box nestojí. Rychlost úklidu je ale i přesto lepší než když jsou hračky všude po místnosti. Dítě je schopno si samo hračky vytáhnout, ale pro rozložení podložky potřebuje pomoc dospělé osoby, je z takového materiálu, že se sama nerozvine jak je potřeba. Barevné zpracování se mi líbí jelikož mám syna, pro holčičku bych klidně volila i barvy více do růžové. Za cenu jakou se prodává by měl být z lepšího materiálu a více přizpůsobivý. Je takový “lagric” a za ty peníze to úplně neodpovídá….
Hračky nejsou všude po místnosti
Materiál boxu
Nedostačující velikost boxu
Materiál podložky
Cena/ kvalita
Ověřený tester
25.9.2021
Testuj.to recenze
Za mě a za malého výborný pomocník do domácnosti k detem. Opravdu parádně provedeny a prckove ho využití jak doma tak venku Rychle uklizene hračky coz ocení určitě každá maminka když se ji nechce uklízet a děti to neudelaji. Takže za me a malého doporučujeme vsema deseti. Design jak pro kluka tak i pro holku
Víčko
Snurka na stáhnutí
Hezky design
Prakticky
Ověřený tester
25.9.2021
Testuj.to recenze
Moc se mi líbí,že jsou hračky ulizené za pár vteřin a ušetří nám tak čas při uklízení.Kluci už hned ráno se teší až si vysypou hračky a vše zvládnou samy nemusím u toho být.Navíc je vyroben z kvalitní pevné látky,takže si myslím že nám vydrží opravdu na dlouhou dobu.Za mně velká spokojenost .
Hračky jsou uklízené za pár vteřin
Vejde se tam spousta hraček a taky material je kvalitní jenom tak se neprotrhne.
Podložkana hraní je skvělá ale pokud se děti mo rozdovádí a skáčou tak to klouže.Uvítala bych tam protiskluzový povrch látky.