Compactor Anton skládací úložná krabice - karton, bílá/šedá

Compactor Anton skládací úložná krabice - karton, bílá/šedá

Výprodej
Úložná skládací krabice Compactor Anton s víkem pro uskladnění všeho, co nechcete, aby bylo vidět. Díky své velikosti je vhodná na uložení do skříní, polic a zásuvek. Úchyty zajistí, že se velmi dobře vytahuje a přenáší. Celý popis
Od prodejce MALL
219 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
31.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1342678

Recenze (0)

Hana Š.
19.10.2020
Ověřený nákup
Není úplně jednoduché krabici složit. Navíc na obrázku není videt, že zepředu i zezadu budou na krabici černé plastové "knoflíky" po celé délce okraje. Další problém je, že plast není úplně kvalitní a již při skládání mi ty plastové cvočky napraskly
Markéta L.
6.2.2020
Ověřený nákup
hezký design
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.10.2021
Heureka recenze
Pořeboval jsem takový rozměr Sestavená nevypadá špatně
Celkem náročné smontování Absence návodu!
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.9.2021
Ověřený nákup
Krabice je opravdu pěkná napohled. Ačkoliv má velikost banánové krabice, nemá její pevnost. Proto doporučuji pouze pro uskladnění lehkých věcí nejlépe na podlaze pod postelí
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.2.2021
Heureka recenze
krabice vypadá složená moc pěkně
Přiložené plastové podložky pod ucho nelze dát tam, kam patří, protože ucho pak nedrží zaklapnuté a při manipulaci vypadává. Je to ale maličkost a jsem ráda, že krabici mám.
Šárka S.
1.2.2021
Ověřený nákup
Rychlé, spolehlivé, spokojenost.
Mgr. Viktoria K.
14.11.2020
Ověřený nákup
Veľmi pekný box, pevný a spĺňa funkciu
Diana H.
20.10.2020
Ověřený nákup
Šikovný úložný box na uskladnenie všetkého možného
Michaela M.
6.6.2020
Ověřený nákup
krabica spĺňa účel, je priestranná a dostatočne pevná.
veľkosť
dizajn
Martin C.
21.4.2020
Ověřený nákup
Jedná se o krabici, kterou si složíte sami takže při koupi nezabírá moc místa. Kvalita kartonu v pohodě, krabice je relativně pevná i při skladování težších věcí. Co se týká kvality plastových částí (nýtky a úchytky) tam už je to horší. Připravte si nožík, protože je to plné otřepů a v případech úchytky musíte dělat trochu úpravy aby vůbec držela. A pokud se vám ji podaří přidělat, moc nespoléhejte na to, že za ni budete krabici vytahovat, protože ve většině případů vám zůstane v ruce.
Kvalitní karton
Víko
Špatná kvalita úchytek
Jana V.
23.3.2020
Ověřený nákup
Výrobek dorazil pomačkaný,velmi těžko se skládá-nutná velká síla-musel sestavit manžel
Miroslava K.
3.3.2020
Ověřený nákup
Krabice su velmi pekne,ale trosku obtiaznejsie na zlozenie. Chvilu trva,kym sa clovek zorientuje,ale vysledok stoji za to
Ivona K.
31.1.2020
Ověřený nákup
Pevné, skladné
Denisa B.
12.12.2019
Ověřený nákup
velmi pekne, dostatocne pevne. spokojnost :)