Heidrun Tex Box 48 l, 3 ks

Heidrun Tex Box 48 l, 3 ks

Akce
Průhledný úložný box Heidrun nabízí kapacitu 48 l a je vyrobený z pevného plastu. Je skvělým pomocníkem nejen pro organizaci oblečení, ale i pro uložení hraček, nářadí nebo všeho, co zrovna nepotřebujete. Díky transparentnímu provedení hned vidíte, co je v boxu uloženo. Celý popis
899 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
420 Kč
140 Kč/ks
-53%
Platí do 1.11.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
29.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1094427

Recenze (0)

Dalibor D.
30.4.2021
Ověřený nákup
Úplně v pořádku
Hana V.
12.4.2021
Ověřený nákup
První boxy přišly poškozené asi z dopravy. Díky dobře vyřízené reklamaci jsou boxy z druhé dodávky v pořádku. Absolutní spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.4.2021
Ověřený nákup
Box je fajn, smola je len, že časť objednaných prišla rozbitá. Reklamácia bez odozvy.
vladimir d.
6.4.2021
Ověřený nákup
víko nedrží pevně na spodním dílu, je jen volně položené
výkon/cena
Lukáš H.
28.3.2021
Ověřený nákup
Nikdy víc, ze 6ks 3 víka rozmlácená a dva boxy proražený. Obal neporušený, takže expedováno už rozbité. Na reklamaci se ozvali za 9 dní, ne do 3 dnů jak slibují. Nakonec žádná reklamace neproběhla.
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.3.2021
Ověřený nákup
Skvělé, skladné, velké tak akorát. Na stěhování ideální.
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.3.2021
Ověřený nákup
Přišlo poškozené. Mall to nebalí jako křehké, i když o tom vědí.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.2.2021
Ověřený nákup
Tenký plast, zrejme preto taka nízka cena. Vrchnák veľmi slabo drží, je tam kvázi len položený. No ako úložné priestory na hračky sú postačujúce.. No už nikdy viac nekúpim plastové boxy cez doručenie kuriérom, pretože zo 6tich prišlo 5 totálne rozbitých, zachránil sa jedine ten vnútorný.. Treba vyzdvihnúť priamo na predajni mall, nedať si plasty posielať kuriérom.
Marta V.
15.10.2021
Ověřený nákup
víka nejdou zaklapnout, tedy netěsní
Josef S.
9.10.2021
Ověřený nákup
Velka spokojenost
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.9.2021
Heureka recenze
spokojenost
Irena K.
17.9.2021
Ověřený nákup
vše o.k
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.6.2021
Heureka recenze
Za tu cenu super věc. Samozřejmě nečekejte nějaký ultra pevný a odolný box.
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.6.2021
Ověřený nákup
Tovar mi došiel nepoužiteľný - skončil v kontajneri pre plasty.
Václav Ž.
14.6.2021
Ověřený nákup
Došlo to rozflákáné, protože to pitomci zabalili do kartonové krabice větší asi o 5 mm než samotné boxy, od té doby se již měsíc hádám s reklamačním oddělením, když poškození bylo hlášeno asi hodinu po převzetí zásilky. Samotný výrobek je nic moc materiál. Mall.cz už nikdy!!! Raději běžte a peníze spláchněte do záchodu, za ty nervy jejich zákaznický servis nestojí.
hezké plastové puzzle díky logistice mall.cz
žaludeční vředy
totální ignorantství operátorů CS
peníze v trapu, boxy na maděru
11.6. mail o zániku reklamace pro nedoručení balíku, který jim 9.6. doručen