BAYBY BBM 7030 Digitální video chůvička do auta i do domácnosti

BAYBY BBM 7030 Digitální video chůvička do auta i do domácnosti

Akce
BBM 7030 Digitální video chůvička do auta i do domácnosti. Jednosměrná komunikace. S přísavkami na sklo umožňujícími perfektní upevnění. Kamera poskytující široký úhel záběru. Celý popis
4 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
1 699 Kč
-66%
Platí do 30.10.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
20.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 886502

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.10.2021
Heureka recenze
Obraz Zvuk Baterie Absence USB Pouze jedna nabíječka na 230V Pouze jedna nabíječka na12V Cena
Patrícia B.
19.8.2021
Ověřený nákup
Nefunkčná, žiadny signál vôbec nemá dosah 200metrov
Emília K.
18.2.2021
Ověřený nákup
Malo vydrží kapacita baterky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
20.10.2020
Heureka recenze
Přísavky ne drž
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.8.2020
Heureka recenze
Nefunkční
Martina K.
18.8.2020
Ověřený nákup
Výhodou je kvalitný obraz,zvuk.
Rýchle vyvíjanie baterky
Autor si přál zůstat v anonymitě
30.7.2020
Heureka recenze
Pěkný design
Kvalita obrazu za ty peníze hrozná Pouze jedna nabijecka na jednotky do zásuvky takže pokud se vám vybije jedno zařízení a pak druhé nemáte jak nabít ( max do auta ) Kamera má velké přiblížení . Mus…
Michal B.
14.3.2017
Ověřený nákup
Vse funguje dle popisu. Jen bych uvital prislusenstvi ve forme stojanku a to hlavne na kameru. Ne vzdy je mozne pridelat na neco leskleho. A pri stani nejde naklopit dolu. Dalsi nevyhoda je velke priblizeni kamery. V aute pri pridelani na zadni sklo je videt jen oblicej ale hodilo by se videt celeho prcka. Jinak slusna vydrz a dosah.
Autor si přál zůstat v anonymitě
3.1.2017
Ověřený nákup
byla by super kdyby fungovala, po 14 dnech používání téměř nejde nabít a vypadavá, budeme reklamovat
Jitka M.
15.10.2016
Ověřený nákup
Z chůvičky mám obrovskou radost. Doporučila mi ji známá a já si ji nemůžu vynachválit. Kvalitní přenos obrazu. Spolehlivá, nikdy neztratila signál.Přísavky dobře drží na skle v autě, když je Markétka v pokojíčku a spinká dám na peřiňák nebo přilípnu na skřín ,kde mi také hezky drží. Navíc Markétce se asi libí barva kamerky, protože když se vzbudí, třeba 5 minut se na ní vydrží koukat a usmívat se. Je to hrozně roztomilé. Než jsem chůvičku koupila, měla jsem furt nepříjemný pocit, když jsem malou neměla u sebe, protože jen ze zvuku jsem nepoznala co se děje. Teď už jsem v klid a za to mi ta investice stále.