ETA 4345 90000 Tommy

ETA 4345 90000 Tommy

Zastřihovač vlasů s odnímatelnou nerezovou zastřihovací hlavou s titanovým ostřím. ETA 4345 90000 Tommy je vybaven 2,4V NiMH akumulátorem pro až 50 minut provozu. Součástí balení je 6 vyměnitelných hřebenových nástavců pro profesionální výsledky zastřižení. Celý popis
Naši odborní asistenti vám rádi poradí s výběrem od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
599 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
Doprava zdarma
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
27.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1361703

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
6.9.2021
Ověřený nákup
Hůře bere vlas, je s tím více práce. Za tu cenu asi dobrý. Držení strojku divné do ruky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
18.8.2021
Ověřený nákup
Tichý, hezky se drží a dobře stříhá. Jen výměna nástavců a zorientování se v mm je ne úplně dobře provedené.
Lenka B.
18.8.2021
Ověřený nákup
Jsem spokojená
Lenka P.
1.4.2021
Ověřený nákup
Dobře se s tím pracuje
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.3.2021
Ověřený nákup
levný,solidně zpracovaný,dlouhá výdrž baterie
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.2.2021
Heureka recenze
dobře se drži
František K.
12.1.2021
Ověřený nákup
Zatím bez problému...
Katarína Š.
8.1.2021
Ověřený nákup
Výborný strojček, dobre sa s ním strihá, holi, dodanie rýchle. Všetko O. K
Leona T.
7.1.2021
Ověřený nákup
Super strojek za super peníze! krásně stříhá, nekudlí a hlavně nemusím se starat jak daleko je zásuvka :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
2.1.2021
Heureka recenze
mnoho nástavců - lze si tak vybrat opravdu v širokém rozsahu délky střihu relativně snadné ovládání dobrá cena
baterie pouze NiMH
Roman Š.
28.12.2020
Ověřený nákup
Fajn produkt.Striha,cena supr.funguje dobre zatim.akorat by tam mohl byt lepsi ukazatel batrie kolik ma stav baterka. na tohle obdobi,kdy je opet vse zavrene tak na to domaci strihani postaci.
cena paradni
tichy rezim
ukazatel stavu vybiti baterie chybi
Autor si přál zůstat v anonymitě
28.12.2020
Heureka recenze
Je šikovný
Žádná
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.10.2020
Ověřený nákup
Výhodou je větší počet návstavců
Igor S.
30.3.2020
Ověřený nákup
nič moc ,nestrihá dobre.
Michal H.
6.3.2020
Ověřený nákup
velice dobrá mašinka za dobrou cenu
rychlost dodání
zatím není žádná