Pampers 9x Aqua Pure vlhčené ubrousky

Pampers 9x Aqua Pure vlhčené ubrousky

Akce
Dětské čisticí ubrousky Aqua Pure, obsahují 99 % vody a organickou bavlnu, pomáhají chránit citlivou pokožku vašeho dítěte. Balení obsahuje: 9× 48ks (celkem 432ks v kartonu) Celý popis
499 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
349 Kč
38,78 Kč/ks
-30%
Platí do 26.9.2021 nebo do vyprodání
Od prodejce MALL

Skladem 5+ kusů

Ihned k odběru na 3 prodejnách
Prodejny
 
Již zítra při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1353949

Recenze (0)

Beáta N.
11.8.2021
Ověřený nákup
,,
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.9.2021
Ověřený nákup
Kupujem tieto čistiace utierky na utieranie pre moje bábo,lebo sú podľa mna najlepšie. Jemné a zároveň dostatočne mokré. Mám vyskúšané od rôznych zn. ale tieto sú proste top.
Dostatočne mokré
Jemné
Škoda,že ich je trochu menej v jednom balíku,ale zase tým že sú mokré ich neminiete toľko čo z iných zn.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2021
Ověřený nákup
Super, nemám im čo vytknúť
Kristina L.
6.9.2021
Ověřený nákup
.
Autor si přál zůstat v anonymitě
6.9.2021
Heureka recenze
Tato voda na bázi alergických ubrousků je dodávána ve velmi pohodlném balení, které zabraňuje vysychání vlhkých ubrousků
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.9.2021
Ověřený nákup
Nejlepší
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.9.2021
Ověřený nákup
Je to ozaj ako umývanie vodou :)
Katarína Ď.
3.9.2021
Ověřený nákup
Super cena a vôňa
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.9.2021
Heureka recenze
opravdu hodně mokré nevysychají (používáno při přebalování a při zapomínání zavírat víko) příjemné na dotyk
Mariana d.
25.8.2021
Ověřený nákup
výhodné balenie
Simona S.
25.8.2021
Ověřený nákup
Sú najlepšie 🙂.
Ivana H.
23.8.2021
Ověřený nákup
spokojnost
Dobra cena
plastovy otvor
Autor si přál zůstat v anonymitě
16.8.2021
Ověřený nákup
Skvělé uzavírání,příjemná vůně,jsou hodně vlhčené,spotřebuji jich díky tomu o to méně,aniž bych dceři “dřela” zadeček tlačením na ubrousek. Je atopik a tyto jí nedráždí.
Alena R.
10.8.2021
Ověřený nákup
Bez reakce na kůži, nevysušují.
Autor si přál zůstat v anonymitě
9.8.2021
Heureka recenze
Super
Nema