Concept vysavač CP3000

Concept vysavač CP3000

Výprodej
Vysavač a parní mop 3 v 1 v bílé barvě s tyrkysovými detaily. Concept CP3000 z řady Perfect Clean dokonale vysaje a zároveň vytře celý váš byt. Čistič vytírá za pomoci páry, a tak už nebudete muset používat při úklidu chemické prostředky. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Od prodejce MALL
4 999 Kč
Cena je uvedena včetně RP a DPH.
3 333 Kč
-33%
Platí do 6.2.2022 nebo do vyprodání

Skladem 5+ kusů

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
23.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1191097

Recenze (0)

Milan P.
6.9.2021
Ověřený nákup
Super.
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.6.2020
Heureka recenze
Co lze hodnotit na náhradním povlaku
Emilia L.
24.4.2020
Ověřený nákup
Super pomocník do domácnosti, akurát sa človek trosku narobí pri čistení s ním, inak odporúčam, super cena
Cena
Funkcie
Spokojná. Mame macky a psy. Super berie chlpy a zároveň parou dezinfikuje.
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.4.2020
Heureka recenze
Jednoduchá obsluha Rychlost úklidu Vysává i vytírá dobře
Katarína Á.
13.12.2021
Ověřený nákup
Šetrí čas
Jednoduchá manipulácia
váha
Autor si přál zůstat v anonymitě
24.11.2021
Ověřený nákup
Za tak velké peníze by člověk čekal co naslibovali. jediné co, tak ta horka pára zabije bakterie, ale místo vytirání to šmudlá. taky vytřít celý barák takovým malým hadříkem je nesmysl. mělo by to vysávat i vodu, aby to mělo nejaký efekt na čistotu.
Petra D.
29.8.2021
Ověřený nákup
Doporucuji
Katarína S.
11.3.2021
Ověřený nákup
Spokojná
Zdenka J.
25.1.2021
Ověřený nákup
V recenzích jsem četla, že je těžký, ale že vytirá skvěle. Ano je těžší a je pravda, že vytřít celý byt je dobrá posilka. S vytíráním jsem opravdu spokojená.
Radek O.
4.1.2021
Ověřený nákup
Krátký přívodní kabel. Jinak spokojenost.
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.12.2020
Heureka recenze
Pěkně vysává, mopuje..
Je opravdu TĚŽKÝ..
Autor si přál zůstat v anonymitě
15.8.2020
Heureka recenze
Přístroj jsem po měsíci používání reklamovala. Od začátku velmi špatně vytíral, pouštěl vodu ...
Hana Š.
11.6.2020
Ověřený nákup
Plovoucí podlahy zvládá výborně, díky páře je podlaha v podstatě hned suchá, takže nejsou vidět žádné čmouhy, či otisky chodidel, jako to bylo u standartního vytírání. Ovládání je velice intuitivní a jednoduché, líbí se mi, že stačí jedním tlačítkem vysypat nádobu s bordelem, který jsem vysála. S produktem jsem spokojena, jediné co mě trápí je váha, ušetří spousty času, ale je to fyzicky náročnější, hlavně když se musí zvedat protože překáží kabel, ale je to zanedbatelná drobnost, která mi nevyhovuje. Vysaje téměř cokoli, akorát mu dělají problém koberce se středním chlupem a rohy. Díky parnímu čistění se mi povedlo konečně dostatečně vyčistit spáry mezi dlažbou, fleky od lepidla, které nešli dolu ni ředidlem, tak stačilo 2x přejet a neni po nich ani stopa.Tento produkt doporučuji, má dobrý výkon, je skladný, šetří čas a splnil očekávání, akorát pokud máte koberec se středním nebo dlouhým chlupem je potřeb počítat s tím, že mu může dělat problém.
Pára
lehkost ovládání
desing
skladnost
bezsáčkový
Je vcelku těžký
Špatně vysává koberec
Pavel S.
25.4.2020
Ověřený nákup
Super na podlahy .na koberce by bylo potřeba více sacího tahu.
Miloš G.
16.4.2020
Ověřený nákup
Pracuje ako sme očakávali iba pri počiatočnom nastavení chvíľku trvalo kým sa spustil výrobník páry. Odporúčam do kúpiť náhradné handričky.