Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 775409

SENCOR bezsáčkový vysavač SVC 510 GR-EUE2

SENCOR bezsáčkový vysavač SVC 510 GR-EUE2

Akce
Bezsáčkový vysavač s novým cyklónovým systémem čtvrté generace, který dokonale odděluje prach od vzduchu už na prvním stupni filtrace. Sencor SVC 510 GR používá omyvatelný HEPA filtr a funkci SoftStart, která nezatěžuje elektrickou síť při startu vysavače. Nechybí ani klasické příslušenství. Vysavač SVC 510 GR má navíc vysoce účinný 890 W ECO motor. Celý popis
S našimi odbornými asistenty můžete nakoupit po telefonu v pracovní dny od 08:00 do 20:00 na čísle +420 226 256 153
Ušetříte 300 Kč 1 499 Kč
1 199 Kč
Prodává MALL
Ušetříte 300 Kč 1 499 Kč
1 199 Kč
Platí do 30.9.2022 nebo do vyprodání
S novou kartou za

Již zítra na 2 prodejnách
Prodejny
9.8.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení

Prodlužte si zákonnou záruku o 1, 2 nebo 3 roky.

Případné opravy řešíte přímo s námi, platí pro elektronické i mechanické poruchy po vypršení zákonné záruky. Všechny potřebné informace rychle zjistíte zde.

Získejte možnost vrácení zboží do 2 měsíců po nákupu

Získejte možnost vrácení nepoškozeného zboží do 2 měsíců po nákupu. Pro získání více informací o službě přejděte do sekce „Vše o nákupu“.

Recenze (0)

Autor si přál zůstat v anonymitě
19.2.2022
Heureka recenze
Vysavač je malý, lehký saje úplně neuvěřitelně . Na plovoucí podlahu a dlažbu je bezkonkurenční . Jsem nadmíru spokojená.
Michal V.
8.3.2021
Ověřený nákup
Velmi výkonný. Vypadá jako hračka, ale vysává výborně.
Výkon, nízká cena
Plastové trubky, které pruží
Irena P.
17.2.2021
Ověřený nákup
snadno ovladatelný, dobře saje
Lucie H.
1.8.2022
Ověřený nákup
Super cena, super výkon, není co dodat.
Autor si přál zůstat v anonymitě
29.6.2022
Ověřený nákup
👌🏻
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.6.2022
Ověřený nákup
Po dvoch týždňoch som si všimla že okolo celej nádobky na prach je 1.mm štrbina ktorá sa ťahá 30.centymertov cez celú pravú stranu a aj malé kolečko na koliesku je nedocvaknuté ... nedá sa doťuknúť ani nádobka ani koliesko ... Vysávač je celý "BAKELITOVÝ" motor sa prehrieva ...
JE ĽAHKÝ a jednoducho sa čistí.
Tomáš M.
7.3.2022
Ověřený nákup
Vysává úplně neuvěřitelně 👍 je tichý a lehký . Na dlažbu a plovoucí podlahu skvělý . Koberce to úplně nadzvedává.
Barbora M.
14.2.2022
Ověřený nákup
Super 😃
Radovan O.
4.2.2022
Ověřený nákup
Som spokojný
Autor si přál zůstat v anonymitě
21.12.2021
Ověřený nákup
Vysáva super
Zoltán H.
20.12.2021
Ověřený nákup
Super silny vysavač.
Monika P.
21.11.2021
Ověřený nákup
S vysavacem jsem spokojena ale trubky z umele hmoty se co nejdribe zlomi
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.11.2021
Heureka recenze
Ušetří čas
Rostislav M.
17.8.2021
Ověřený nákup
V pohode vysavac, dal bych 5 hvezd kdyby se tolik neprohybala ta plastova trubka kdyz se do toho trochu opru 🙂🙏
Nema pytlik, dobre se obsluhuje a na ten maly vykon dobre saje
Prohyba se plastova trubka, kdyz vysavam koberec obcas se rozlozi na fraktaly..
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.8.2021
Ověřený nákup
poměr cena - výkon je super. Koupili jsme si ho již podruhé. První vydržel cca 5 let.