10× více produktů za nejlepší ceny
10× více produktů za nejlepší ceny
Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 845150

Microsoft Windows 10 Pro 64-Bit OEM CZ DVD (FQC-08926)

Microsoft Windows 10 Pro 64-Bit OEM CZ DVD (FQC-08926)

Ještě lepší, ještě rychlejší a flexibilnější, než kdy dříve, to jsou nové Windows 10. Přinášejí značné množství změn, například rozšíření menu o oblíbené položky v dlaždicích, přizpůsobení dotykovým displejům, nový webový prohlížeč Edge, vylepšení Microsoft Store, podpora herní konzole Xbox One a další. Tato verze je 64bitová, dodávána v krabicovém provedení na DVD ve verzi OEM, je tedy nepřenositelná na jiná zařízení. Celý popis
Produkt se již neprodává
3 790 Kč
Zboží od: MALL
3 790 Kč

Popis

Známé, ale vylepšené prostředí

Systém Windows 10 nabízí známé prostředí a jednoduchost použití. Ve spoustě věcí, včetně nabídky Start, se podobá Windows 7. Rychle se spouští i probouzí ze spánku, má víc integrovaných funkcí zabezpečení, které vás budou chránit, a je navržený tak, aby fungoval se softwarem a hardwarem, který už máte.

Kombinuje v sobě to nejlepší z Windows 8 a Windows 7.

Web přesně podle vašich představ

V prohlížeči Microsoft Edge dokáže rychle přejít z procházení na konkrétní kroky. Pište si poznámky přímo na webové stránky a sdílejte je s ostatními, čtěte si bez rozptylování články online a pohodlně ukládejte si svoji oblíbenou četbu na potom.

Ochrana podnikových dat

Ochrana podnikových dat s Windows 10 umožňuje snadněji oddělit data a izolovat podniková data, ať jsou kdekoli. Na rozdíl od většiny řešení třetích stran systém Windows nevyžaduje kontejnery. Zato chrání data v zařízení v jakémkoli umístění. Systém Windows se chová jako zprostředkovatel řízení přístupu, který uděluje uživatelům a aplikacím přístup k chráněným datům na základě pravidel, která definujete.

Ochrana zařízení

Ochrana zařízení vám poskytuje kontrolu nad prostředím s přísným řízením přístupu, které brání spouštění škodlivého softwaru, nedůvěryhodných aplikací a spustitelných souborů v zařízeních.

Skvělé integrované aplikace, které fungují ve všech vašich zařízeních

Ve Windows 10 jsou předinstalované skvělé aplikace, například Mapy, Fotky, Pošta a kalendář, Hudba a Filmy a TV pořady. Tyto aplikace používají OneDrive k zálohování vašich informací a jejich bezproblémové synchronizaci se zařízeními s Windows 10. Všechno, co potřebujete, máte vždycky po ruce.
Nejlepší obrazovka je vždy ta, kterou používáte Představujeme vám první smartphone s výkonem počítače
Díky Windows 10 můžou vaše aplikace skvěle vypadat a fungovat ve všech režimech a taky na všech dotykových počítačích a tabletech.5 Připojte si telefon s Windows 10 k monitoru, myši a klávesnici a pracuje na něm jako na počítači nebo jeho displej promítejte na větší obrazovku a skvěle se bavte. Continuum pro telefony bude už brzo dostupné na vybraných nových telefonech vyšší třídy.

Windows Hello & Microsoft Passport

Microsoft Password je dvoufaktorová alternativa k heslu se snadným nasazením, dostupná při použití kódu PIN nebo Windows Hello. Zajišťuje zabezpečení na podnikové úrovni a podporuje rozpoznání na základě otisku prstu, obličeje i oční duhovky.

P/N: FQC-08926