Rojaplast VEGAS LUX houpačka

Rojaplast VEGAS LUX houpačka

Akce
Zahradní houpačka VEGAS LUX z tropického dřeva MERANTI. Podušky a stříška v zelené barvě – součást balení. Celý popis
Od prodejce MALL
11 900 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
10 599 Kč
Doprava zdarma
Platí do 6.2.2022 nebo do vyprodání

Skladem 5 kusů

Již dnes k osobnímu odběru
Prodejny
 
Již zítra na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 1016374

Recenze (0)

Jitka B.
6.5.2020
Ověřený nákup
Po 3 týdnech používání jsme spokojení. Houpačka je moc pěkná, dřevo je kvalitní, jednoduše se rozkládá na ležení. Nevýhodou jsou některá nedomyšlená konstrukční řešení. Při houpání se řetěz dotýká područky a brzy by ji odřel, museli jsme na řetěz navléknout ochranu. Velmi mi chybí potah na houpačku pro zimní období. Venku zůstat nechráněná nemůže a pochybuju, že by ji někdo na zimu rozebíral. Budu muset obal ušít.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.5.2018
Ověřený nákup
Uvádíte: "Stejně jako atraktivním vzhledem vyniká Meranti vysokou tvrdostí, odolností vůči povětrnostním podmínkám a dlouhou životností." Bohužel musím konstatovat, že se jedná o velmi měkké dřevo, nikoliv jak uvádí popis vysokou tvrdost. Už jen vryp nehtem je vidět. Pokud náhodou houpačka nebyla dodána z jiného, než avizovaného materiálu. Ostatní parametry jsou dobré.
Autor si přál zůstat v anonymitě
23.6.2021
Heureka recenze
Pěkná a kvalitní Srozumitelný návod, rychlé sestavení
Nevyřešená konstrukce střechy, drží se v ní po dešti voda Řetěz dosedá přímo na područky
Zuzana D.
3.6.2021
Ověřený nákup
Naozaj pekna a pevna.
Strecha sluzi iba ako clona proti slnku...nie proti dazdu. Ked prsi tvori sa tam bazenik :-(
Zuzana H.
14.5.2020
Ověřený nákup
Kvalitní, prostorná a pěkná houpačka. Naprosto splnila naše očekávání.
Autor si přál zůstat v anonymitě
17.4.2020
Heureka recenze
krásný vzhled moc pěkné dřevo super lůžková úprava
dřevo není moc tvrdé jsou místa, kde se řetěz dotýká dřeva a brzy by ho otlačil, nutné pomoct si obalením řetězu na místech dotyku střecha se při dešti váhou deště prohýbá, výrobce měl vyřešit vhodně…
Autor si přál zůstat v anonymitě
12.10.2021
Heureka recenze
dá se rozložit na ležení je moc pohodlná polstrování kvalitní, přivazuje se šňůrkami pěkné dřevo velká nosnost prostorná
zatím nic
Zuzana V.
23.6.2021
Ověřený nákup
Překvapivě bytelná. Potah není zcela nepropustný, ale látka je nejspíš impregnovaná, takže nějaký ten deštík zvládne :-)
Lucie S.
21.5.2018
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Složit šla krásně, nikde žádné konstrukční vady jako u druhé, která byla v objednávce od jiné firmy. Bohužel jen nemá pod područkou žbrdlinky jako na obrázku. I to byl důvod proč jsme vybrali konkrétně tuhle.
Autor si přál zůstat v anonymitě
11.6.2021
Ověřený nákup
Perfektna hojdacka, priestranna - velka spokojnost!!!
Autor si přál zůstat v anonymitě
7.9.2020
Ověřený nákup
Hojdacka je skutocne velka, 4 dospeli si na nu v pohode sadnu. Montaz jednoducha, akurat balenie by mohlo byt kvalitnejsie - jedna doska bola zlomena. Strieska sluzi iba na tienenie, urcite nie na dazd. Co je nedoriesene je retaz, ktora sa dotyka bokov hojdacky, resp. sucha o drevo. Dalo sa to vyriesit jednoduchou plastovou ochranou retaze.
Renáta B.
14.5.2020
Ověřený nákup
Jsem s houpačkou spokojená
Houpačka vypadá ještě lépe než na obrázku. Kvalita dobrá ale raději jsme jí hned ošetřili olejem na dřevo aby dlouho vydržela.
Jediná nevýhoda kterou jsem zatím postřehla je, že se při dešti hromadí voda v látkové stříšce. Musíme vymyslet nějaké podpěry navíc, ať je plachta stříšky víc podepřena a napnutá aby voda stékala a n…
Libuše Č.
4.6.2020
Ověřený nákup
Úžasná houpačka
Autor si přál zůstat v anonymitě
1.6.2018
Ověřený nákup
Kvalitní produkt, dobré zpracování, poměrně jednoduchá montáž. Asi jen dvě výtky - polstr (vrchní látka) by mohl být z lepšího materiálu a mohlo být lépe vymyšlené uchycení k sedačce. Je to na šesti úvazech (3 na opěráku a 3 na sedáku) což znemožňuje jednoduché sejmutí a uložení. Asi vyřeším suchým zipem. Druhá výtka - stříška má jen obvodový rám a středovou výztuhu. Proti slunci OK, při dešti se ale látka prověsí a zůstává tam voda. Bude třeba doplnit nějaké vyztužení. Přes zmíněné výtky lze houpačku doporučit, je pohodlná a zahradě ostudu neudělá.
Jaromír N.
16.7.2018
Ověřený nákup
Po všech stránkách vynikající - materiál, robustnost, jednoduchá montáž atd. - s jedinou připomínkou. Potah stříšky je sice za mírného deště či mrholení nepromokavý, nicméně při větším dešti se na něm začnou vzadu tvořit kapsy naplněné dešťovou vodou, v důsledku čehož se potah opírá o střední trámek stříšky a následně kolem tohoto trámku po celé šířce střechy dochází k masivnímu průniku vody na sedačku.