Allibert Lehátko Daytona grafit

Allibert Lehátko Daytona grafit

Zahradní lehátko DAYTONA s poduškami je vyrobeno z umělého ratanu. Je vhodné na zahradu, terasu nebo k bazénu. Jednoduchá údržba, odolnost a dlouhá životnost. Celý popis

Barva

default
default
default
Od prodejce MALL
3 690 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Doprava zdarma

Skladem 2 kusy

Již zítra k osobnímu odběru
Prodejny
 
24.1.2022 na vaší adrese
Možnosti doručení
 

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 741537001

Recenze (0)

Michael P.
14.6.2020
Ověřený nákup
Pěkné, pohodlné zahradní lehátko. Není tvarované, což může někomu chybět. Přesto, že je to výlisek, vypadá jako splétaný ratan. 3 polohy opěrátka (+ úplně sklopené) Celé to drží pohromadě pouze zasunuté nožičky, takže je na to třeba brát ohled při přenášení. Poměrně těžké, takže ho vítr nehoní po zahradě. Upevnění polstrování není úplně ideální, nicméně drží.
Radka V.
4.6.2020
Ověřený nákup
Jednoduché, funkční, snadná údržba.
Autor si přál zůstat v anonymitě
27.2.2019
Ověřený nákup
Když se s lehátkem nehýbe nemá chybu. Nicméně při přemisťování, otáčení je špatná manipulace, prostě se rozpadá, vypadávají nožičky. Celé lehátko je jen seskládáno a drží ho pohromadě nožičky.
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.6.2016
Ověřený nákup
Jsem spokojen
Pavla B.
6.8.2021
Ověřený nákup
Stabilní, lehké na přenášení. Pěkné a pohodlné. Velká spokojenost ,👍
Ilona K.
3.6.2021
Ověřený nákup
Pohodlné lehátko.
Autor si přál zůstat v anonymitě
26.5.2021
Heureka recenze
vzhled
"aušusové" provedení
Autor si přál zůstat v anonymitě
19.5.2021
Heureka recenze
Perfektní stabilní pevné lehátko, za velmi slušnou cenu i s polstrem :-)
Věra P.
12.5.2021
Ověřený nákup
Konečně jsem po dvou špatných výběrech koupila pořádné lehátko - je super, rychlé a jednoduché složení, pevné, stabilní, prostě parádní... a za velmi slušnou cenu, na to že je k němu i polstr... jsem ráda že jsem vzala rovnou dvě :-)
Autor si přál zůstat v anonymitě
22.4.2021
Ověřený nákup
Vše v pořádku. Pěkné a funkční lehátko.
Kateřina S.
19.3.2021
Ověřený nákup
Pohodlné, skladné a moc hezké.
Jitka Š.
3.11.2020
Ověřený nákup
spokojená,lehké,pohodlné
Autor si přál zůstat v anonymitě
13.10.2020
Ověřený nákup
Vypadá výborně, přítel si ho velmi pochvaluje, líbí se mi možnost jednoduchého rozložení a uložení na zimu, použili jsme bohužel jen párkrát a přišel podzim. Zatím spokojenost.b
Autor si přál zůstat v anonymitě
5.10.2020
Ověřený nákup
Pohodlné lehátko, dobře se z něho vstává, ikdyž je nízké. Vhodně polohovatelné, výborné pro ležení na břiše.
Je z plastu, tak uvidime, jak dlouho vydrží.
Autor si přál zůstat v anonymitě
4.9.2020
Ověřený nákup
Lehátko je OK, ale té ceně rozhodně neodpovídá.