Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 779884

MIO MiVue Mirror R30

MIO MiVue Mirror R30

Elegantní záznamová kamera do auta MiVue Mirror R30 s rozlišením 1296p, upevnění na zpětné zrcátko je prostorově úsporné a diskrétní. Úhel záběru 130°, G-senzor, automatické spuštění po nastartování. Celý popis
Produkt se již neprodává
4 190 Kč
Zboží od: MALL
4 190 Kč

Popis

Hlavní specifikace:

  • Extreme HD záznam 1296p
  • 130° širokoúhlý objektiv
  • Lane Departure Warning System
  • 3 osý G-senzor
Mio Mivue R30

Unikátní kamera MiVue Mirror R30 je speciáně navržena tak, aby pasovala na zpětné zrcátko ve vašem vozidle. S kamerou Mirror R30 budete schopni zaznamenat každou minutu vaší cesty a mít čistou palubní desku.

Tenký a kompaktní design zajistí, že si kamery v autě téměř nevšimnete. Je bezpečně a diskrétně umístěna za vaším zpětným zrcátkem. A samozřejmě můžete i nadále využívat zpětného zrcátka- kamera R30 Mirror se jednoduše upevní přes vaše zpětné zrcátko. Pokud si chcete prohlédnout záznam, stačí jednoduše stisknout tlačítko napájení pro zapnutí obrazovky a následně tlačítko OK. Pokud chcete obrazovku vypnout, abyste mohli opět používat zpětné zrcátko, jednoduše stiskněte znovu tlačítko napájení.

V průběhu vaší jízdy kamera pořizuje záznam v Extreme HD kvalitě a je vaším tichým svědkem na cestách. V případě nehody tak máte křišťálově čistý záznam události. A pokud jste si užili jízdu krásnou krajinou, můžete zážitky sdílet s přáteli a rodinou.

Nová kamera MiVue Mirror R30 je ideální řešení pro ty z Vás, kdo myslí na bezpečnost, chtějí zaznamenat své cesty a nechtějí být rušení kabely na palubní desce.

Extreme HD záznam

2304 × 1296 přit 30 fps – s využitím nejmodernější H.264 technologie zajišťující vysoce kvalitní video při menší velikosti souboru.

130° širokoúhlý objektiv

Kamera má širokoúhlý objektiv s rozsahem 130°, bez mrtvého úhlu.

Lane Departure Warning System

Zvukové upozornění přivyjetí z vašeho jízdního pruhu

3-osý G-Sensor

zaznamenává směr a sílu nárazu, zatáčky a zrychlení

Obsah balení:

  • Kamera
  • Gumový pásek pro uchycení
  • Mini USB nabíječka
  • Čistící hadřík

Český návod k použití ke stažení zde

Mio MIvue R30