Nekáva BIO ♥ ORIGINAL, 100G

Nekáva BIO ♥ ORIGINAL, 100G

Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner
Jsem Nekáva, pražená z českého BIO ječmene. Můžete mě pít celý den a klidně i před spaním, jsem totiž přirozeně bezkofeinová. Podporuji dobré zažívání a posiluji imunitní systém. Jsem vhodná pro celou rodinu a děti mě mohou pít jako svoji Nekávičku. Celý popis
98 Kč
Cena je uvedena včetně DPH.
Partner: Nekáva

Skladem u partnera 5+ kusů

30.9.2021 - 1.10.2021 při doručení na adresu
Možnosti doručení
 

Zboží partnera Nekáva

Prodej zastřešuje MALL.CZ včetně případné reklamace či vrácení zboží.
Partner odesílá zboží v samostatné zásilce.
Partner určuje způsoby a ceny doručení.

Záruka: 24 měsíců (IČ 24 měsíců) Kód: 100042938430

Popis

Jsem Nekáva, pražená z českého BIO ječmene. Můžete mě pít celý den a klidně i před spaním, jsem totiž přirozeně bezkofeinová. Podporuji dobré zažívání a posiluji imunitní systém. Jsem vhodná pro celou rodinu a děti mě mohou pít jako svoji Nekávičku.

Jak chutnám? Jsem tmavá jako káva a moje chuť je lehce zemitá, hořká, na konci s nádechem ořechů. Chutnám skvěle jen tak i s mlékem, ať už preferujete kravské, nebo rostlinné.

Ekologie: Jsem 100% kompostovatelná včetně obalu. Ten byl vyroben z čistě RAW přírodních polymerů a je 100% biologicky odbouratelný včetně zipu uzávěru. Obiloviny patří mezi běžně chemicky ošetřované plodiny. BIO ječmen je proto zárukou, že při pěstování nebyly použity chemické pesticidy.

Příprava v moka konvičce: Do spodní části konvičky nalijeme vodu. Trychtýřovitý zásobník naplníme po okraj Nekávou a nestlačujeme. Množství Nekávy je dané velikostí konvice, na 4 šálky budeme potřebovat cca 30 g. Přišroubujeme horní část a přivedeme k varu. Konvici odstavíme ze sporáku těsně před dokončením extrakce.

Příprava ve french pressu: Na 100 ml vody budeme potřebovat 6–7 g Nekávy, které vsypeme do french pressu. Vodu uvaříme a necháme asi půl minuty odstát, aby teplota klesla na 93–94 °C. Pomalu zalijeme Nekávu horkou vodou, zamícháme a necháme 5–6 minut odstát. Poté pomalu stlačíme a je hotovo.

Příprava filtrovaná Nekávy: Pro přípravu v Chemexu, Hario V60 nebo Cleveru si připravíme 6–7 g Nekávy na 100 ml vody. Nejprve propláchneme filtr horkou vodou, vsypeme Nekávu, zalijeme 30 ml vody o teplotě 93–94 °C a počkáme 30 vteřin. Poté krouživými pohyby od středu dolijeme zbylou vodu. Podobně jednoduchá příprava je i v Moccamasteru.

Příprava v pákovém kávovaru: Sypanou/mletou Nekávu nasypte do sítka v páce kávovaru. Množství Nekávy odpovídá stejné porci jako „klasické“ kávy – tedy 7–8 g na jednu porci. Samozřejmě poměrem množství vložené Nekávy a vody docílíte pro vás optimální intenzity.

Příprava cold brew: Do nádoby s uzávěrem vsypeme požadované množství Nekávy (6–7 g na 100 ml vody). Zalijeme potřebným množstvím studené vody a necháme extrahovat v uzavřené nádobě v lednici po dobu 18–24 h. Přecedíme, dáme led do sklenice, zalijeme vychlazeným cold brew a dozdobíme plátkem pomeranče a mátou.